Darko Lazić ponovo za volanom - BIGportal.ba
Ex Yu

Darko Lazić ponovo za volanom

​Pjevač Darko Lazić godinama je bio bez vozačke dozvole koja mu je oduzeta nakon brojnih prekršajnih prijava, zbog čega je bio prinuđen ponovo da polaže vožnju i testove.

Ovog puta pjevač je uspio u tome i dobio nove dokumente.

Darko je više puta zaustavljan od strane policije zbog brze vožnje i bez osnovnih dokumenata, zbog čega mu je prije izvjesnog vremena oduzeta vozačka dozvola.

Iako nije imao pravo na vožnju, on je s vremena na vrijeme sjedao za volan sa čestim opravdanjem da je morao da završava privatne i poslovne obaveze jer nije imao ko da ga vozi.

Doduše, posljednje dvije godine rijetko je bio na mjestu vozača zato što je angažovao momke koji su ga vozikali kad god je imao potrebu negdje da ide, ili su ga vozile sve njegove žene.

Iako pjevač za sebe tvrdi da je profesionalan vozač i da je siguran u sebe, on je odlagao da se upiše u auto školu i obnovi gradivo jer nije imao vremena za to pošto je često na terenu i u inostranstvu.

Međutim, nedavno se za medije pohvalio da je položio i dobio novu vozačku dozvolu, te da mu sada ne može niko ništa.

“Ja sam položio. Šipak! Konačno. Vozim auto, a dozvola mi je u kolima. Ranije sam se krio, sad se više ne krijem. Za ovo sam zaslužan ja jer mi je muka da me više prozivaju za gluposti. Zašto i ja ne bih položio vožnju kao i svi drugi? Poštujem zakon, ali nisam najgori”, pohvalio se pjevač, prenosi Pink.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Ko je bila supruga čuvenog Gidre? Malo ko zna da je OVA GLUMICA osvojila njegovo srce

Zeljka

Brat Igora Starovića otvorio dušu i otkrio detalje bolesti

Zeljka

Jokić na Evroliginoj žurci

Zeljka

Ostavite komentar