9. Aprila 2020.

Darko Lazić o porodici i zdravstvenom stanju

Darko je morao da plati 80.000 dinara jer je prekršio policijski čas i pokajao se što je sebe doveo u takvu situaciju. Ipak, njemu to nije jedini prekršaj, ima ih ukupno 13, ali on tvrdi da za to ne zna.

– Kažete da pravim ponovo prekršaje, ali ne reći ću vam da ne pravim. To što imam 13 prijava, kako vi tvrdite, za to ne znam na koje mislite. Ne vozim auto bez dozvole, imam vozača koji me vozi – tvrdi Darko, a posljednji u nizu prekršaja bio je onaj kada ga je policija uhvatila na ulici za vrijeme policijskog časa.

– Tako je, zaustavila je policija mog prijatelja i mene. Malo smo zakasnili kada je bio policijski čas. Platili smo kaznu. Više nećemo činiti takve greške. Ovo se dogodilo slučajno – priznao je pjevač, piše Blic.

Vrijeme trenutno provodi u rodnom Brestaču, a prije nekoliko mjeseci je imao operaciju želuca i sada je na posebnom režimu ishrane i već je vidno smršao.

– Skinuo sam preko 40 kilograma za manje od dva mjeseca. Zasad je toliko, ali idemo lagano dalje. U planu imam da skinem jo 30 kilograma, što je ukupno 70. Vjerujte da nije nimalo lako, pogotovo što je to režim ishrane na koji treba da se priviknete – izjavio je Lazić koji se nije potpuno oporavio od teške saobraćajke koju je imao 2018. godine.– Nisam se u potpunosti oporavio, imam još uvijek tegobe jer me noga muči. Kako skidam kilograme, onda postaje sve lakše. Vjerujem da će se, kada budem u potpunosti smršao, sve vratiti na svoje – priča pjevač.

Darko je planirao da u maju organizuje svadbeno veselje i oženi se vjerenicom Marinom Gagić, ali su planovi morali da se promijene zbog novonastale situacije, a ovo vrijeme njih dvoje koriste da se posvete jedno drugom.

– Sređujemo kuću, najviše se time bavimo u posljednje vrijeme. Najveća preokupacija nam je dijete. Iskreno, dobro je došla izolacija da se više zbližimo. Zato kažem: ljudi, ostanite kod kuće. Što prije da se svi oporave i da se ovo završi, pa da možemo da držimo koncerte i da pjevamo zajedno – priča pjevač koji otkriva da će sa Marinom uskoro pokrenuti biznis:

– Marina čuva dijete, nije zaposlena. Planira da se zaposli, a imamo u planu da otvorimo porodični biznis – priča pjevač.

Kako kaže, sa bivšom suprugom Anom Sević je u dobrim odnosima zbog kćerke Lorene.

– U korektnim smo odnosima. Mi komuniciramo oko Lorene i to je to. Smatram da dijete treba da ima sve što mu je potrebno, a da nas dvoje možemo da budemo razumni zbog sreće našeg djeteta i da imamo pristojan odnos. Svako od nas dvoje ima svoje živote, a bitno je da smo uspjeli poslije razvoda da nađemo zajednički jezik – kaže Lazić.

Lorena obožava Alekseja

Darko Lazić je poznat kao ljubitelj tetovaža, a neke je posvetio djeci. Najvažnije mu je da se njih dvoje vole.

– Ni sam ne znam koliko imam tetovaža. Nisam brojao, volim tetovaže i neću stati. Želim još da se išaram jer volim to. Ne tetoviram se bezveze, svaka ima svoje značenje. Dvije omiljene tetovaže su mi datumi rođenja moje djece Lorene i Alekseja. Sada sam istetovirao ime sina, a za koji dan ću istetovirati ime kćerke. Lorena i Aleksej su se upoznali, Lorena ga obožava i pazila ga je kada je bila kod nas. Super će se slagati – iskren je Darko.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare