29. Februara 2020.

Darko Lazić o odnosu sa kćerkom, otkrio zašto se on i vjerenica vraćaju na selo

Big Portal

Darko je priznao da im je sin Aleksej donio ogromnu radost u porodici, ali da je za mijenjanje pelena ipak zadužena njegova vjerenica Marina.

– Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kad poraste. Lorena i Aleksej su divni. Aleksej je mirna beba, osim kada je gladan, žedan ili se upiški. Noću spava odlično i slabo se budi. Takva je manje-više bila i Lorena kada se rodila. Šta da vam kažem, imam lijepu i dobru djecu – rekao je Darko.

Dodao je da Lorena obožava Alekseja, kao i on nju.– Slabo nas posjećuje jer ja puno radim, a i Ana joj često organizuje neka putovanja. Međutim, volim da je iznenadim i dođem po nju u vrtić. Tada ostatak dana provedemo zajedno – istakao je Lazić.

Potom se osvrnuo na dogovor sa Sevićevom oko zajedničkog starateljstva.

– Normalno je da ljudi nakon razvoda imaju razmirice. Međutim, sve smo riješili na obostrano zadovoljstvo – rekao je Lazić.

On i njegova vjerenica se uskoro sele u Beograd.

– U selu (prim.aut. Brestaču, u kom je par živio donedavno prije preseljenja u Beograd) preko zime nema šta da se radi i to je jedini razlog našeg privremenog preseljenja u prestonicu. Na ljeto ćemo se vratiti u rodno mjesto. Oboje volimo prirodu, a kada se vrijeme malo proljepša, završićemo i bazen, tako da će nam biti prelijepo – ispričao je Darko za Story, uz napomenu da uskoro više neće iznajmljivati stan nego će kupiti nekretninu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare