Darko Lazić o odnosu sa kćerkom, otkrio zašto se on i vjerenica vraćaju na selo - BIGportal.ba
Ex Yu

Darko Lazić o odnosu sa kćerkom, otkrio zašto se on i vjerenica vraćaju na selo

Pjevač Darko Lazić prije devet mjeseci je dobio sina Alekseja, kojeg mu je rodila vjerenica Marina Gagić, dok iz prvog braka sa Anom Sević ima šestogodišnju kćerku Lorenu.

Darko je priznao da im je sin Aleksej donio ogromnu radost u porodici, ali da je za mijenjanje pelena ipak zadužena njegova vjerenica Marina.

– Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kad poraste. Lorena i Aleksej su divni. Aleksej je mirna beba, osim kada je gladan, žedan ili se upiški. Noću spava odlično i slabo se budi. Takva je manje-više bila i Lorena kada se rodila. Šta da vam kažem, imam lijepu i dobru djecu – rekao je Darko.

Dodao je da Lorena obožava Alekseja, kao i on nju.– Slabo nas posjećuje jer ja puno radim, a i Ana joj često organizuje neka putovanja. Međutim, volim da je iznenadim i dođem po nju u vrtić. Tada ostatak dana provedemo zajedno – istakao je Lazić.

Potom se osvrnuo na dogovor sa Sevićevom oko zajedničkog starateljstva.

– Normalno je da ljudi nakon razvoda imaju razmirice. Međutim, sve smo riješili na obostrano zadovoljstvo – rekao je Lazić.

On i njegova vjerenica se uskoro sele u Beograd.

– U selu (prim.aut. Brestaču, u kom je par živio donedavno prije preseljenja u Beograd) preko zime nema šta da se radi i to je jedini razlog našeg privremenog preseljenja u prestonicu. Na ljeto ćemo se vratiti u rodno mjesto. Oboje volimo prirodu, a kada se vrijeme malo proljepša, završićemo i bazen, tako da će nam biti prelijepo – ispričao je Darko za Story, uz napomenu da uskoro više neće iznajmljivati stan nego će kupiti nekretninu.

Danas objavljeno

Branka Katić u SMJELOJ KOMBINACIJI, a Lena Kovačević ponijela OVAJ TREND!

Zeljka

Ivana Selakov otkrila nepoznat detalj o saradnji sa Cecom: Jednu stvar nikada neće moći da zaboravi

Zeljka

Vanvremensko crno odijelo: Jelena Tomašević zablistala na konferenciji

Zeljka

Ostavite komentar