Darko Lazić: Ne dugujem 500.000, dugujem milion - BIGportal.ba
Ex Yu

Darko Lazić: Ne dugujem 500.000, dugujem milion

Darko Lazić se osvrnuo na priče da mu je navodno oduzet auto, da ga navodno jure kamataši, kao da je navodno unajmio obezbjeđenje, jer se navodno plaši za ličnu bezbjednost. Sada se oglasio pa otkrio šta je istina.

“Obezbeđenje mi nikad nije trebalo, niti sam ikad imao obezbeđenje. Ja sam čovek koji je normalan. Nikom u životu skrivio nisam. Ok, piše se da dugujem. Dugujem. Pisalo se da dugujem 500.000. Ne, dugujem milion. Bolje da kažem da dugujem, nego da mi traže pare na zajam”, rekao je Lazić

Darko ističe da je promijenio život nakon saobraćajne nesreće, a operaciju smanjenja želuca je preporučio.

“Velika promena, meni je dosta lakše. Da sam znao da je operacija dobra po mene, da se ovako osećam, odavno bih to uradio. Zaista bih prepuručio svakom. Ja sam dosta svoj život promenio i više ne pijem lekove za pritisak. Normalnije živim i sve. Šta jedem? Supice, pire krompir. Sve što je kašasto i lako za varenje. Ja slatkiše nikad nisam ni jeo, ni ne volim. Alkohol nisam izbacio. Sve i da hoću, ne mogu da popijem puno. Ne podnosi želudac. Živ sam čovek, zašto ne bih popio. Ništa nije zabranjeno u životu”, ističe pevač.

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Lanu Jurčević kritizirali zbog kilaže, ona im odgovorila: “Vidim ovdje ozbiljan problem”

Vanja A

Porodila se Luna Đogani

Vanja A

Keba otkrio tajnu mladalačkog izgleda ali o snajki nije želeo da priča!

Vanja A

Ostavite komentar