11. Juna 2021.

Darko Lazić: “Marina nije ni prva, a ni poslednja”

Big Portal

Folk pevač Darko Lazić potvrdio je za Telegraf.rs da više nije u emotivnoj vezi sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, a sada je priznao da smatra da se ljubav ugasila. 

Pevač je istakao da nema mnogo toga da kaže.

– Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja – rekao je Darko.

On se osvrnuo na spekulacije poslednjih meseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila:

– Svi mi maštamo o svadbi i lepom životu, zadesi se se nešto drugačije, bože moj to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja – priznao je Lazić.

Na pitanje zašto je zašto se Marina oglasila i rekla da su prekinuli zbog njegovog načina života, pevač nije želeo previše da otkriva

– Čuvao bih to za nas, ona je majka mog deteta i biće uvek na prvom mestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome – ističe Darko za Republiku.

Podsetimo, kako je Telegraf Jetset tada ekskluzivno pisao, Marina je saznala da je trudna u momentu dok se Darko borio za život u KBC Zemun, a nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo.

Sina Alekseja dobili 29. juna 2019. godine, a pevač iz braka sa pevačicom Anom Sević ima ćerku Lorenu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare