22. Jula 2019.

Darko Lazić iskreno o oporavku nakon nesreće

Big Portal

Pjevač kaže da se ugojio zbog toga što je šest mjeseci bio vezan za kolica i štake, a kako se i sada teško kreće, to ne može lako da reguliše.

Nakon saobraćajne nezgode, koju je doživio u oktobru prošle godine, Darko Lazić je prilično oslabio. Međutim, nakon izlaska iz bolnice ponovo se vidno ugojio.

– Ugojio sam se jer sam šest mjeseci na štakama i u kolicima, nisam mogao da se krećem. Sad radim koliko-toliko na tome da skinem suvišne kilograme. Lako se kilogrami nabace, a teško se skidaju – priznaje pjevač koji više ne hoda uz pomoć štaka, ali se još uvijek ne kreće kao ranije.

https://www.instagram.com/p/BupM3JUn-a9/

Darko ima poteškoće pri hodanju, ali vjeruje da će se vremenom vratiti na staro.

– Krećem se dobro ali nije baš najbolje. Znate da sam uvijek bio u punom gasu, ali više nije tako. Nema veze, i bolje je što je tako. Bolje je zbog mnogo stvari – priznaje pjevač.

Pobjednik četvrte sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” nedavno se vratio nastupima. Za „Scenu” kaže da dobro podnosi tezge, budući da ima problema s nogom.

– Mislio sam da će mi biti naporno na nastupima, ali nije toliko. Imam barsku stolicu pa sjednem na nju, uzmem stalak za mikrofon, lijepo to uradimo da se ne primijeti da imam problem. Generalno sam se super snašao – kroz osmijeh kaže Darko.

https://www.instagram.com/p/Bsn8hd_navY/

On je nedavno izdao numeru „Majko” koja je danima bila prva na trending listi na Jutjubu, a za kratko vrijeme zabilježila je više od 10 miliona pregleda. Darko ne krije zadovoljstvo zbog toga i najavljuje novu pjesmu, ali i album.

– Snimam sad i drugu pjesmu. Moj osjećaj je da će između „Majko” i nje biti mrtva trka koja će biti veći hit. Do Nove godine izaći će i kompletan album – otkriva Darko za „Scenu”, i dodaje da se na nastupima osjeća koliko je falio publici sve ovo vrijeme.


– Na mom četvrtom nastupu publika je sve moje pjesme pjevala sama. Na kraju sam rekao: „Dobro, ljudi, ja nisam morao ni da dođem kada vi sve pjesme pjevate. Pustite me da otpjevam bar nešto, bar jednu strofu.”

https://www.instagram.com/p/BzpcqhritER/


Veliku pažnju medija privukla je rođendanska proslava njegove ćerke Lorene kojoj nije prisustvovao.

– Praviću rođendansku žurku ćerki kad se vrati sa mora. Želim da proslavimo zajedno njen rođendan, jer i ja sam, pored Ane, njen roditelj – kaže Darko, vidno revoltiran što je Ana sama pravila rođendan ćerki.

Lazić, koji je nedavno dobio sina sa vjerenicom Marinom, priznaje da mu je teško što ne viđa ćerku iz prvog braka.

https://www.instagram.com/p/Bxu-S0IiOwa/

– U kontaktu smo. Uglavnom su to neki video-pozivi, ne viđamo se često, ali se nadam da će se to promijeniti – otkriva Lazić, koga smo pitali zbog čega je ne viđa često.

https://www.instagram.com/p/BzOVypWij54/

– Ja nisam mobilan. Ne mogu mnogo da se krećem. Ali nebitno, neću o tome da pričam – bio je izričit pjevač koji se prije mjesec dana i zakonski razveo od Ane Sević.

https://www.instagram.com/p/BxdRuY2C0Fr/

BLIC/SCENA
Foto: Instagram

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare