Darka napala Marina jer je pio viski! - BIGportal.ba
Ex Yu

Darka napala Marina jer je pio viski!

Lazić pred saradnicima imao žučnu raspravu s verenicom jer je pio viski, iako mu je zbog terapije zabranjeno da pije Darko Lazić posvađao se s verenicom Marinom Gagić, pa je malo falilo da raskinu veridbu i otkažu venčanje jer mu je prigovarala što mnogo pije, iako mu je lekar zabranio…

Lazić pred saradnicima imao žučnu raspravu s verenicom jer je pio viski, iako mu je zbog terapije zabranjeno da pije

Darko Lazić posvađao se s verenicom Marinom Gagić, pa je malo falilo da raskinu veridbu i otkažu venčanje jer mu je prigovarala što mnogo pije, iako mu je lekar zabranio zbog terapije.Paparaco Kurira zatekao je buduće mladence na bazenima u Rumi, gde je organizovan humanitarni koncert za jednoipogodišnjeg Stefana Gončina, koji boluje od izuzetno retke bolesti, tuberoskleroze mozga.

Pevač, koji je bio jedan od glavnih organizatora, među prvima je stigao s privatnim obezbeđenjem i smestio se u separe, da bi zatim poručio flašu viskija i počeo lagano da cirka. Nakon pola sata stigla je i Marina, koja se posle porođaja prvi put pojavila u javnosti. Čim je sela pored njega, počela je da mu zanoveta zbog alkohola.

                                                        FOTO: KURIR/MARIJA DEJANOVIĆ

Lepa atmosfera

– Rekao si da večeras nećeš piti. Budi od reči! – prigovarala je Darku verenica, a on se branio.

– Šta ti smeta? Lepa je atmosfera, pusti me i nemoj da mi soliš pamet svaki put! Ako ti smeta, slobodno idi i ne vraćaj se. Ne opijam se, pijuckam – uzvratio je Darko, koji je bio prilično nervozan i napet.

Njihovu raspravu čule su njegove koleginice Tamara Milutinović i Sandra Rešić, koje su sedele za istim stolom jer su tu noć pevale za bolesnog dečaka, pa su u jednom trenutku prišle Laziću i zamolile ga da se izvini Marini. To je i učinio. Prišao je verenici, štipnuo je za obraze, poljubio i zamolio je da mu oprosti njegovu viku.

                                                           FOTO: MARIJA DEJANOVIĆ

Tri sata pevao

– Nema potrebe da se izvinjavaš, sve je OK, ali moraš da se smiriš, imaš porodicu – rekla je majka Darkovog sina Alekseja, koja se nedavno porodila.

Darko se zatim popeo na binu i tri sata pevao bez prestanka za Stefana. Sav prihod od prodaje karata, pića i suvenira otišao je u ruke njegovih roditelja, koji skupljaju novac da dete pošalju u inostranstvo na lečenje.

Izvor: Kurir

Danas objavljeno

Zavirite u dom Novaka Đokovića, posebno u sobe sina i kćerke

Vanja A

“Jeleni umiru sami…” Snimak koji će vas rasplakati

Zeljka

“Ćaskanja na kauču, salve smijeha, aplauza i na kraju suze” – kolege o Marku Živiću

Zeljka

Ostavite komentar