Dark Mode za iOS 13 se pojavio u screenshotovima - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Dark Mode za iOS 13 se pojavio u screenshotovima

Apple će 3. juna zvanično najaviti iOS 13, tokom svoje godišnje konferencije za developere. Tada ćemo saznati sve o novim funkcijama koje će operativni sistem implementirati kada bude zvanično bio dostupan od jeseni.

Jedna od karakteristika, koje se pominju već neko vreme za iOS 13, jeste Dark Mode. Sada su se pojavili screenshotovi koji pokazuju pomenuti mod u akciji. U pitanju je tamna tema, a kako fotografije pokazuju, koristiće pravu crnu bar u nekim ugrađenim aplikacijama, kao što je Music.

Pored toga što će izgledatei lepo na AMOLED ekranima, tamni mod će smanjiti potrošnju baterije. U iOS 13 verziji, Dark Mode se pokreće iz Settings sekcije ili preko opcije u Control Center-u. Na početnom ekranu, jedina primetna izmena, kada je uključen tamni mod, jeste to da Dock ima tamnu pozadinu umesto svetle.

Još jedan UI izmena, sa novom verzijom softvera, jeste u interfejsu koji se pojavljuje nakon što se kreira screenshot. Sada će se prikazivati zamaglejan verzija wallpapera/pozadine i alatki za beleške.

Druge izmene, koje stižu uz iOS 13, uključivaće redizajniranu Reminders aplikaciju, objedinjavanje Find My Friends i Find My iPhone u “Find My” aplikaciju i drugo.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Na ovim uređajima već danas možete da instalirate Android 13

Vanja A

Sapphire TOXIC RX 6950 XT Limited Edition – Otrovno dobra (Video)

Vanja A

Xiaomi predstavio Redmi Note 11T Pro i Pro+, top modele Note linije

Vanja A

Ostavite komentar