25. Decembra 2019.

Dari Bubamari metak proletio tik pored glave: Ja sam hrabra žena!

Pevačica Dara Bubamara nedavno je doživela neprijatnu situaciju kada se na svom nastupu u Novom Pazaru našla usred pucnjave, prenosi “Informer”.

Kako se navodi, isprva je bilo sve u redu, a onda su se dva momka iz publike posvađala.  Jedan metak proleteo je tik pored Darine glave.

“Dok je Dara pevala, počele su da lete flaše i čaše, a onda je jedan čovek zapucao u plafon, obezbeđenje je skočilo na njega da ga obori na zemlju, a pištolj je opalio u pravcu pevačice. Toliko blizu joj je prošao pored glave, da su svi bili ubeđeni da ju je pogodio. Na svu sreću, metak nikoga nije povredio, već se zabio u zid iza bine. Dara je odmah pobegla u bekstejdž kako bi sačuvala živu glavu”, ispričao je izvor za pomenuti list i dodao:

“Izgledala je uplašeno, ali je zapravo bila besna, najviše na gazdu i obezbeđenje. Smatrala je da su oni krivi što su dozvolili da neki gost unese pištolj na nastup. Ona je sedela sa muzičarima i sačekala policiju, a nastup svakako nije nastavljala, jer je već bilo četiri ujutru, a i gosti su se razišli. Policija je brzo stigla i uhapsila momke, za koje se ispostavilo da imaju debele dosijee. Dara je rekla menadžeru da joj više nikada ne zakazuje nastupe u tom klubu“, zaključio je on.

Dara Bubamara se oglasila ovim povodom i za pomenuti list potvrdila ove navode.

“Tačno je da je bila pucnjava i ja sam pobegla u bekstejdž. Metak je proleteo pored moje glave, bilo je užasno, ali se nisam mnogo uplašila, jer sam hrabra žena“, izjavila je  pevačica.

Foto: ATA IMAGES/ANOTNIO AHEL

Izvor. Mondo

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare