Dara Bubamara u zatvoru: Robijaši odlijepili kad su je vidjeli! - BIGportal.ba
Ex Yu

Dara Bubamara u zatvoru: Robijaši odlijepili kad su je vidjeli!

Dara Bubamara je po svemu sudeći, san svakog muškarca, a naročito onih koji su lišeni slobode. Naime, pjevačicin eksplicitni snimak, postao je hit među zatvorenicima. 

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

– Prošle nedelje sam bio u poseti kod brata, koji treba da izađe iz zatvora za nekoliko meseci. Uglavnom imamo razne teme, ali me je ovaj put šokirao, jer ga je isključivo zanimalo da li je Dara još uvek na muzičkoj sceni. Rekao sam mu da jeste i da nikada nije bila popularnija. Mislio sam da se šali, ali sam ubrzo shvatio da je ozbiljan. On mi je ponavljao da su zatvorenici potpuno odlepili za njom. Priznao mi je da je gledao njen p*rno snimak i da po ceo dan misli na nju. Bio sam u šoku kada je počeo da mi opisuje šta sve pevačica radi, da se gola prevrće po krevetu, uzdiše i da taj video gledaju i komentarišu svi zatvorenici. Bio sam u poseti pola sata, a on mi je sve vreme pričao samo o njoj. Govorio je kako je izazovna i s*ksi i kako svi oni maštaju o njoj – rekao je izvor.

Foto: E stock

Da podsetimo, Dara Bubamara je kako je i sama rekla, greškom postavila taj snimak na instagram i brzo ga obrisala kada je shvatila šta je uradila, ali je već bilo prekasno. Ona je sve nasmejala, kada je prokomentarisala da je stisla pogrešno dugme.

Foto: Screenshot Youtube

Izvor. Alo

Danas objavljeno

Petar Grašo o šalama na račun njegove veze sa Hanom

Vanja A

Otkriven pravi razlog razvoda braka Severine i Igora: U sve je umiješana porodica

Vanja A

Ana Stanić je objavila maksi singl: Moja Nova godina!

V.R.

Ostavite komentar