21. Juna 2022.

Dara Bubamara tražila 8.000 evra za sat i po pjevanja

Big Portal

Naime, Dara je navodno imala dogovor s vlasnikom kluba da pjeva tri sata za pomenuti novac, a dan pred tezgu je pozvala i skratila vrijeme nastupa, zbog čega je došlo do konflikta.

Novosađanka je poslije kraćeg ubjeđivanja navodno otkazala nastup u Nišu, ali se zbog toga nije previše potresla jer već ima mnogo ugovorenih tezgi.

“Dara preko cele godine radi punom parom, a nastup u Nišu bio je samo jedan u nizu. Ona se prije tri nedjelje čula s vlasnikom objekta, ugovorili su cijenu od 8.000 evra, a podrazumijevalo se da pjeva od dva do tri sata s pauzama. Lokalna predgrupa trebalo je da nastupi prije Dare, a bio je plan da se naplaćuje i ulaz. Kako je nastup trebalo da bude ovog vikenda, on je otkazan još u petak jer se pjevačica posvađala sa gazdom kluba dan pred žurku.

“Dara je javila da ima neodložive obaveze i da može da skokne da pjeva, ali samo na sat i po. Vlasnik joj je rekao da za novac koji je ponudio očekuje bar tri sata žurke, ali je Dara rekla da uzima mnogo veće pare i da ne mora da dolazi ako planira manje da plati”, priča izvor blizak Bubamari, prenosi Republika.

Pjevačica i vlasnik kluba počeli su navodno da se vrijeđaju.

“Dara je objašnjavala vlasniku koliko su njeni nastupi plaćeni i da je do septembra bukirana. Rekla je: ‘Što se mene tiče, ne moram da pevam ni pet minuta! Ja nastupa imam i preko glave i mnogo su plaćeniji od ovoga što smo se mi dogovorili’. Tad je vlasnik počeo da psuje Daru i na kraju je spustio slušalicu”, završava sagovornik.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare