Dara Bubamara smanjuje grudi - BIGportal.ba
Ex Yu

Dara Bubamara smanjuje grudi

Pjevačica Dara Bubamara odlučila je navodno da ide na operaciju grudi, želi da ih smanji za broj jer joj ove sada otežavaju treninge.

“Ona je korigovala ishranu i svaki dan je u teretani, i Toni vodi baš računa o svom izgleda, pa često i zajedno treniraju. Međutim, Dara je dosta smršala i sada joj problem prave velike grudi. Počele su da joj smetaju i želi što pre da ih se reši. Ona je na estradi poznata kao neko ko ima ozbiljne šestice, ali sada sa manjkom kilograma počele su da joj smetaju i da je bole i leđa. Na nekim ženama velike grudi izgledaju vulgarno, dok Dara zna da iznese bujno poprsje, tako da će i posle smanjenja izgledati dobro, samo je više neće boleti leđa. Mnogi muškarci zavide mladom Toniju i on je toga svestan. Iako su im mnogi prognozirali kratku romansu oni dokazuju suprotno. Razlika u godinama se uopšte ne primećuje, čak mi se čini da Dara ima više energije i od Tonija”, kaže pjevačicina drugarica, a prenose mediji pisanje Stara.

Dara će sačekati da se završe praznici, pa će onda otići na završi to što je namjerila. Ona će iskoristiti to što nema nastupa, jer će neko vrijeme morati da miruje.

Danas objavljeno

Davor Gobac, Psihomodo pop: “Stalno sam se šminkao i presvlačio”

Vanja A

Mili: Saradnja sa Anom Nikolić jedan od najvećih izazova u karijeri

Vanja A

Vesna Đogani jecajući o svom teškom djetinjstvu u Zvečanskoj, otac je napustio i živjela je u trošnoj kući!

Vanja A

Ostavite komentar