Dao mi je 500 evra i nestao zauvijek! - BIGportal.ba
Ex Yu

Dao mi je 500 evra i nestao zauvijek!

Pevačica iskreno o svim svojim brakovima!

Katarina Kaja Ostojić je gostujući u “Blic poligrafu” otkrila detalje iz svojih propalih brakova.

Pevačica je počela od poslednjeg, sa Džunior Džekom, i istakla da je verovala da će njihov brak opstati uprkos krizi sa kojom su se suočili, kao i da ju je povredilo kada je doveo drugu devojku u dom u kojem su živeli.

On je u novu vezu uplavio vrlo brzo nakon njihovog rastanka sa Ivanom iz Srbije.

“Izgubili smo taj muško-ženski odnos, zbog toga smo se i rastali. Ta kriza je trajala jedno godinu, dve i verovala sam da ćemo to prevazići. Mama mi je govorila da ne cvetaju uvek ruže, ali sam ja slušala svoje srce. Nije me njegova nova veza pogodila kao ženu, pogodilo bi me da je bila neka prevara, da je bila situacija da sam ja ostala ucveljena. Ali nije mi bilo svejedno, u smislu nisam se maltene ni ohladila, ali dobro. Sve zarad njegove sreće”, ispričala je ona.

Kaja je objasnila da se ne kaje zbog svog prvog braka u koji je ušla sa 19 godina, ali i otkrila da njen bivši suprug nije plaćao alimentaciju niti viđao njihovu kćerku nakon razvoda.

“Ne kajem se zbog prvog braka, jer imam predivnu kćerku. Nismo se baš rastali na najbolji način i prosto ko želi kontakt sa svojim detetom, taj će da ga napravi. Ja nikada to nisam branila. Ona nikada nije patila zbog toga što on nije tu, stvarno to nikada nisam vdiela. prosto je odrasla bez njega, maltene otkad se rodila je rasla bez njega. On je jednom platio alimentaciju, pre skoro 18 godina. Kad smo se rastali mi je dao 500 evra i više nikad ništa. Sve sam sama podigla”, rekla je.

Pevačica trenutno uživa u ljubavi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Mondo.rs

Danas objavljeno

Aleksandar Mitrović čestitao je supruzi Kristini rođendan emotivnim riječima, ovim gestom oduševio je svoje pratioce.

Vanja A

Malo ko bi ga prepoznao, vila mu ima 2 kapije – a voli da zasuče rukave

Vanja A

“Frajle” napustila jedna pjevačica, postaju trio

Vanja A

Ostavite komentar