Danski milijarder prošle godine izgubio tri ćerke u teroritičkom napadu: Prije nekoliko dana je dobio bliznjakinje - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Danski milijarder prošle godine izgubio tri ćerke u teroritičkom napadu: Prije nekoliko dana je dobio bliznjakinje

Danski milijarder Anders Holč Povlsen (47) i njegova supruga Ane, u maju prošle godine suočili su se s velikom porodičnom tragedijom

Njihovo troje dece Alma, Agnes i Alfred poginulo je u uskršnjem terorističkom napadu na Šri Lanki. Samo je najstarija ćerka Astrid preživela.

Nešto manje od godinu dana od bombaškog napada, ‘Kralj Škotske’, kako nazivaju Povlsena, i Ane postali su roditelji bliznakinja.

“Ane i Anders Holč Povlsen postali su roditelji dve zdrave devojčice, nakon lake trudnoće i porođaja bez komplikacija. Porodica je punog srca dočekala dva mala čuda. Jako su uzbuđeni što će upoznavati devojčice i što su došle kao potvrda života”, stoji u saopštenju njihove lične sekretarice Kristine Monster.

Još uvek se ne znaju imena devojčica koja su se rodila u utorak, a Anders i Ana opisali su ih kao ‘dva mala čuda’.

Povlsen je vlasnik modnog lanca Bestseler, a i najveći je zemljoposednik u Škotskoj. Takođe, najveći je deoničar Asosa, online radnje za odeću i kozmetiku.

Njegovo bogatstvo procenjuje se na oko 5,8 milijardi dolara. Svoje bogatstvo nasledio je od roditelja, a u Škotsku je odlučio ulagati jer se još kao dete zaljubio u tu zemlju.

Podsetimo, u terorističkim napadima za Uskrs 2019. u Šri Lanki poginulo je najmanje 290 ljudi, a ranjeno je najmanje 500. Sedam bombaša samoubica raznelo se u crkvama i luksuznim hotelima.

Turističke agencije su navodno upozorili kako terorističke grupe planiraju bombaške napade i da su moguće mete turističke atrakcije, hoteli, restorani i aerodromi.

Izvor. Novosti

Danas objavljeno

Jedini rudnik dijamanata na svijetu u kome ako ga pronađete vaš je!

Vanja A

Hyundai modna kolekcija

Vanja A

Princeza Charlene zabrinula fanove novom objavom: Izgleda tužno i bolesno

Vanja A

Ostavite komentar