Danis Tanović završio snimnje filma u Sarajevu -komediju o ćevapima! - BIGportal.ba
Ex Yu

Danis Tanović završio snimnje filma u Sarajevu -komediju o ćevapima!

Oskarovac Danis Tanović juče je završio snimanje svog novog filma “Deset u pola”.

Radnja ove romantične komedije odvija se u pandemijom pogođenom Sarajevu i prati dvojicu ćevabdžija, prijatelja i antipoda, koji se sukobljavaju oko kvaliteta ćevapa u njihovim radnjama, zapravo preispitujući životne odluke i prihvatajući neminovne promene.

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je 06012021070157.jpg

– Ideja za film se rodila letos na moru. Nas nekoliko Sarajlija smo doneli ćevape Dalmatincima, svi različite, i onda smo krenuli da se raspravljamo gde su najbolji ćevapi. Tako smo shvatili da je to zanimljiva tema na koju i nema odgovara. Svakom su neki najbolji – navodi Tanović u saopštenju, naglašavajući da je “Deset u pola” pre svega priča o prijateljstvu.

 Pre mesec i po nismo znali ni hoćemo li snimati film. Kada smo odlučili da snimamo, rekli smo glumcima da ako žele nositi masku u kadru, treba da je nose. Sve zajedno je dobro ispalo – zaključio je Tanović, dodajući da je sa ovim filmom imao priliku da prikaže Sarajevo iz nekog drugog ugla, njemu zanimljivog i, po njegovom mišljenju, dosad neviđenog i da se nada da će publika uživati u ovoj romantičnoj komediji.

(Kurir.rs Foto: promo)

Danas objavljeno

Marija Šerifović obradovala pratioce: “Vraćam se”

Vanja A

Za Milicu Pavlović ljeto još uvijek traje, pozirala u nikada izazovnijem izdanju

Vanja A

Milan Marić ovim gestom dokazao da čvrsto stoji uz žene

Vanja A

Ostavite komentar