25. Decembra 2019.

Danilović: Ponosan na bronzu košarkašica i zlato basketaša

Big Portal

Danilović je, sumirajuići godinu na dodeli nagrada KS S, poručio da očekuje da muška i ženska selekcija na svom terenu izbore plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

“Ponosan sam na to što su devojke osvojile bronzu na EP, momci u basketu 3×3 osvojili EP i plasirali se na OI. Nadam se i da ćemo sa ove dve reprezentacije biti na OI”, rekao je Danilović u hotelu Kraun plaza. Danilović je apostrofirao to što je Srbija bila dobar organizator EP za žene.

“Sledeće godine nas očekuju dva bitna turnira. Ove godine smo bili domaćini EP za žene u tri grada, što je posle EP za muškarce 2005. bio najsloženiji posao”.

On se zahvalio državi bez čije pomoći, kako je naglasio, KSS ne bi bio u stanju da se kandiduje za predolimpijski turnir. Generalni sekretar Zlatko Bolić pozvao je javnost da pruži podršku na putu ka Tokiju.

“Sledeće godine imamo dosta aktivnosti, krećemo već od ženskog kvalifikacionog turnira za Olimpijske od 6. do 9. februara u Beogardu. Molimo bih vas da nam pomognete, da se svi potrudimo da muška i ženska selekcija odu na OI u Tokiju. Mislim da bi to bilo jako lepo da Srbija u košarci ima tri predstavnika u košarci”, rekao je Bolić i zahvalio se KS S-u na poverenju da dobije funkciju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare