Danijela Dimitrovska: Ja sam gospodarica u našem braku - BIGportal.ba
Ex Yu

Danijela Dimitrovska: Ja sam gospodarica u našem braku

Danijela Dimitrovska bila je jedna od gošći Sanje Marinković u ovonedeljnoj emisiji “Magazin in”, a pubilku su najviše zanimali detalji iz njenog privatnog života. Danijela je mnoge šokirala kada je rekla da nije više sa suprugom Ognjenom Amidžićem. Ona se, naime, našalila i objasnila kako funkcioniše njihov brak. – Pa, bilo je davno, nismo više…

Danijela Dimitrovska bila je jedna od gošći Sanje Marinković u ovonedeljnoj emisiji “Magazin in”, a pubilku su najviše zanimali detalji iz njenog privatnog života.

Danijela je mnoge šokirala kada je rekla da nije više sa suprugom Ognjenom Amidžićem. Ona se, naime, našalila i objasnila kako funkcioniše njihov brak.

– Pa, bilo je davno, nismo više zajedno, eto ekskluzive. Šalim se. Mi smo zajedno 10 godina, imamo dete i vidi se kroz funkcionisanje da li postoji emocija, a ne samo u rečima – iskrena je nekadašnja manekenka.

Kako uživa u pažnji svoja dva muškarca, Danijela je otkrila i kako funkcioniše svakodnevni život sa Ognjenom i sinom Matijom.

– Ja sam gospodarica u našem braku, Ognjen je to potvrdio. Matija i on se šale za to, jer me pitaju za sve, kao u hotelu – izjavila je Danijela.

Foto: Boško Karanović, Ata Images

Danas objavljeno

Za 23 dana dobila 10 kg: Sofija Rajović o zdravstvenoj tegobi s kojom se borila

Vanja A

Jelena Rozga je kao mala s bakom čuvala ovce, a sestru Juliju već dugo krije od javnosti

Vanja A

Marko Bulat otkrio da je njegova supruga Marija u teškom zdravstvenom stanju

Vanja A

Ostavite komentar