Danicu Ristovski 10 dana prije vijesti o RAZVODU pitali za Lazara, ona se "ODALA" - BIGportal.ba
Ex Yu

Danicu Ristovski 10 dana prije vijesti o RAZVODU pitali za Lazara, ona se “ODALA”

Vest o razvodu Lazara i Danice Ristovski iznenadila je javnost.

Danica i Lazar Ristovski odlučili su da se razvedu nakon 42 godine bračnog života, a samo 10 dana pre nego što je vest o razvodu dospela u javnost, glumica je u programu uživo upitana za supruga. NJen odgovor tom prilikom mogao je da ukaže da u njihovom odnosu stvari ne funkcionišu najbolje.

Danicu Ristovski publika već dve godine gledao kao Lilu u seriji “Igra sudbine”, a upravo tim povodom glumica je gostovala na TV “Prva” u specijalnoj emisiji posvećenoj kraju druge i početku treće sezone pomenute serije.

Voditelj emisije Miloš Urošević tada je upitao Danicu da li postoji šansa da i njen suprug Lazar Ristovski zaigra u “Igri sudbine”.

– Pa, to biste morali njega da pitate – kratko i odsečno je odgovorila glumica, a voditelj je još jednom postavio pitanje.

– Ali evo pitam vas, pošto scenarista Žarko Jokanović voli da pravi te porodične zaplete – rekao je voditelj.

– Ne znam, to zaista morate njega da pitate – ponovila je Danica, stavljajući do znanja da ne želi da govori na temu braka i supruga Lazara.

Podsetimo, vest o razvodu poznatog glumačkog para u javnost je dospela sinoć. Imajući u vidu da su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni Srbije, teško je i pretpostaviti šta bi mogao biti uzrok razlaza dvoje renomiranih glumaca, piše “Gloria”.

Danas objavljeno

Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Vanja A

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Vanja A

“Mogao je i bolju da nađe”

Vanja A

Ostavite komentar