Danas u BiH sunčano i toplo, a evo kakva je sedmica pred nama - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Danas u BiH sunčano i toplo, a evo kakva je sedmica pred nama

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano i toplo. Vjetar slab u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini, veći dio dana, jugozapadni. Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu od 17 do 22, a dnevna od 25 do 32 stepena Celzijusa.

Uz stabilno i sunčano vrijeme, biometeorološke prilike su povoljne, te će ugodno djelovati na većinu populacije. Tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše izražene u prvom dijelu dana, tokom poslijepodneva preporučljivo je biti oprezniji i djelimično redukovati aktivnosti.

Žuti meteoalarm aktiviran je za regiju Trebinja i Mostara, što znači da je vrijeme potencijalno opasno. Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali budite na oprezu ako namjeravate praktikovati aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima.U ponedjeljak, 19. avgusta, sunčano. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu od 19 do 23, a dnevna od 29 do 35.

U utorak 20. sučano, sunčano. Jutarnja temperatura od 14 do 19, na jugu od 20 do 24, a dnevna od 30 do 36.

U srijedu 21.avgsuta, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu od 20 do 25, a dnevna od 25 do 31, na jugu od 31 do 36 stepeni Celzijusa.

(Avaz)

Danas objavljeno

Ajhorstova pozvala lidere u BiH da nađu rješenje za krizu

V.R.

Gužve na izlazu iz BiH

V.R.

Mačetom napao policajce, a zatim pucao na njih

M.

Ostavite komentar