Danas više oblaka, manje sunca - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Danas više oblaka, manje sunca

U Republici Srpskoj ujutro promjenljivo oblačno, na dijelu sjevera i juga vedro. Tokom dana jenjavanje oblačnosti uz sunčano vrijeme a poslije podne će biti uslova za pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom, učestalije u istočnim krajevima. Vjetar slab do umjeren, sjeveroistočnih smjerova, u Hercegovini vjetar u pojačanju. Jutarnja temperatura od 19…

U Republici Srpskoj ujutro promjenljivo oblačno, na dijelu sjevera i juga vedro.

Tokom dana jenjavanje oblačnosti uz sunčano vrijeme a poslije podne će biti uslova za pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom, učestalije u istočnim krajevima.

Vjetar slab do umjeren, sjeveroistočnih smjerova, u Hercegovini vjetar u pojačanju. Jutarnja temperatura od 19 do 21, maksimalna od 26 do 30.

Na zapadu oblačno i nestabilno sa mogućnošću za padavine. Minimalna od 17 do 20, maksimalna od 26 do 30 stepeni.

Na sjeveru takođe nestabilno, uglavnom bi trebalo biti bez padavina, a mogući su lokalni pljuskovi pogotovo na istoku. Minimalna od 14 do 21. Maksimalna od 22 do 30.

Na jugu sunčano i relativno toplo, biće perioda i sa padavinama. Minimalna od 15 do 19, maksimalna od 24 do 30.

U Federaciji BiH umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje oblačnosti tokom dana. U Hercegovini pretežno sunčano. Poslije podne su mogući lokalni pljuskovi rijetko praćeni grmljavinom. Jutarnja temperatura od 14 do 21, maksimalna od 22 do 30.
2.

U srijedu(26.06): Ujutro pretežno vedro, ponegdje po riječnim kotlinama sa kratkotrajnom maglom ili niskom oblačnošću. Tokom dana sunčano, vedro sa lokalno malo oblaka, kasno poslije podne će biti uslova za pokoji pljusak lokalno. Jutarnja temperatura od 20 do 23. Maksimalna od 30 do 32.

U četvrtak(27.06): Ujutro pretežno vedro, ponegdje po riječnim dolinama i kotlinama sa prolaznom maglom. Tokom dana pretežno vedro i sunčano sa lokalno malo oblaka. Jutarnja temperatura od 18 do 21, maksimalna od 29 do 33.

U petak(28.06): Ujutro pretežno vedro, na istoku ponegdje po riječnim dolinama sa prolaznom maglom. Tokom dana pretežno vedro i sunčano sa lokalno malo oblaka. Jutarnja temperatura od 19 do 22, maksimalna od 27 do 29.

BN TV

Danas objavljeno

Šmit u četvrtak pred poslanicima parlamenta BiH

M.

Hrvatska: Zaraženo 3.360, preminulo 30 osoba

M.

Zbog tragedije u Brčkom u srijedu dan žalosti u FBiH

M.

Ostavite komentar