Danas su velike zvijezde, a da li znate čime su se bavili pre nego što su postali poznati? - BIGportal.ba
Ex Yu

Danas su velike zvijezde, a da li znate čime su se bavili pre nego što su postali poznati?

Teško je poverovati, ali neke naše poznate ličnosti imale su veoma intresantna zanimanja, dok se nisu probili u svetu šoubiza.

Iako je mnogima teško da poveruju u to, ali jedna od najvećih balkanskih zvezda, Lepa Brena, pre nego što je postala mega popularna, čuvala je decu, odnosno bila je bejbisiterka, sada isto poznatoj pevačici Ani Štajdohar.

Kao studentkinja, bavila se ovim poslom, kako bi imala novca za život u Beogradu.

Takođe, jedna od najvećih naših zvezda i frontmen benda “Bajaga i instruktori”, Momčilo Bajagić, imao je pomalo neverovatnu priču, On je u mladosti zajedno sa drugarima iz svog benda, kupovao kinesku svilu, koju su farbali u crno platno i prodavali u Knez Mihajlovoj.

Emina Jahović od malena je znala da želi da bude poznata, zbog čega je u srednoj školi u Novom pazaru, radila honorarno na TV Novi Pazar, vodeći vremensku prognozu.

 – Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju. Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života – izjavila je emina gostujući u jednoj emisiji.

Popularni glumac, Andrija Milošević, ispričao je svojevremeno da je u mladosti prodavao novine, kako bi zaradio za burek ili hleb.

 – Radio kao kolporter, prodavao sam popularne novine “Podgorički grafiti”. Radio sam to sa drugovima, čak smo po stanovima išli. Tako smo malo zarađivali, za burek uglavnom.

https://www.magazin.novosti.rs/

Danas objavljeno

Rasta progovorio i o izgledu Ane Nikolić!

Vanja A

Prokletstvo porodice Dabović

Vanja A

SNEŽANA SAVIĆ: Nisam dozvoljavala da se sazna da se osjećam loše

Vanja A

Ostavite komentar