"Danas nije bilo heroja, moramo mnogo bolje" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Danas nije bilo heroja, moramo mnogo bolje”

Košarkašica Srbije Sonja Petrović rekla je da i pored pobede protiv Belorusije njena ekipa nije dobro počela Evropsko prvenstvo. Košarkašice Srbije pobedile su u Zrenjaninu Belorusiju sa 55:53, na početku Evropskog prvenstva u Srbiji i Letoniji, košem Sonje Petrović tri sekunde pre kraja utakmice. “Bila sam heroj sa aspekta jer…

Košarkašica Srbije Sonja Petrović rekla je da i pored pobede protiv Belorusije njena ekipa nije dobro počela Evropsko prvenstvo.

Košarkašice Srbije pobedile su u Zrenjaninu Belorusiju sa 55:53, na početku Evropskog prvenstva u Srbiji i Letoniji, košem Sonje Petrović tri sekunde pre kraja utakmice.

Bila sam heroj sa aspekta jer sam postigla odlučujući koš, ali mislim da danas nije bilo heroja. Nismo otvorile prvenstvo na najbolji način, nadam se da možemo bolje od ovoga. Danas smo odigrale lošiji meč, imamo mnogo stvari koje moramo da popravimo, ali nadam se da samo možemo bolje“, rekla je Petrović za RTS.

Srpske košarkašice će u drugom kolu Grupe D, u petak od 20.30 igrati protiv Rusije, a Petrović je rekla da njena ekipa mora da bude agresivnija u odbrani.

Dali nam 53 poena i to nije mnogo, ali moramo da budemo mnogo agresivnije u odbrani. Nama sve kreće iz odbrane, trčimo i postižemo mnogo lakših poena, verovatno bi i rezultat bio drugačiji. Sutra nas očekuje mnogo bolja ekipa Rusije i moramo bolje“, navela je Petrović.

Danas objavljeno

Skoro nemoguće: Pogodite Piksijev idealan tim u Ligi nacija

Vanja A

Amerikanci prate ABA Ligu: Mladi igrači koji će vas oduševiti

Vanja A

Vraća se Kavaj Lenard

Vanja A

Ostavite komentar