Danas igra Srbija! - BIGportal.ba
Sport WWin Qatar 2022

Danas igra Srbija!

udbalska reprezentacija Srbija sastaće se u četvrtak u 20 sati sa selekcijom Brazila, u prvom kolu G grupe Svetskog prvenstva su Kataru.

I dalje je neizvestan status Aleksandra Mitrovića, koji će po svem sudeći meč godine početi kao rezervista.

Neizvestan je i Filip Kostić zbog problema sa mišićem, ali je odradio timski trening uoči meča sa Brazilom.

“Očekujem dobru i hrabru Srbiju protiv Brazila, spremni smo za sve što nas očekuje, dobro smo radili ovde”, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi na konferenciji za novinare.

“Brazil je sjajan tim i jedan od najboljih na svetu i to je zlatna generacija fudbalera. Brazil ima šansu da pobedi, ali mi se nikoga na svetu ne plašimo – čak ni Brazila”, naveo je Stojković i dodao da neće nikog “posebno čuvati”.

“Nikada ne markiramo posebno nekog igrača. Vinisijus, Rafinja, Nejmar, svi su sjajni, ali nije mi važno kako Brazil igra, već Srbija. Nikog se ne plašimo, moramo da budemo koncentrisani, pametni, da ne trčimo da svakog markiramo. Biće teško, ali moguće je zaustaviti Brazil”, smatra Stojković.

Kapiten Dušan Tadić rekao je da je Brazil sjajan tim, ne samo individualno, ali da se srpski tim fokusira samo na sebe.

“Naš fokus je ipak na nama, trudimo se da igramo inteligentan fudbal. Brazilci su pet puta osvojili titulu, može to da nas motiviše, potrebno je samo da uživamo i rezultat će doći”, istakao je Tadić.

Prema njegovim rečima, siguran je da će iskustvo iz Rusije dosta značiti.

“Sada smo u najboljim igračkim godinama. Samo treba da radimo isto kao i do sada i neće biti nikakvih problema”, poručio je Tadić.

U okviru naše, grupe, danas će se sastati Kamerun i Švajcarska.

Danas objavljeno

Zvezdina dalekometna paljba za “stotku” i +33

Vanja A

“GOAT je onaj ko ima najviše slemova”

Vanja A

Partizan osam koraka iza Zvezde

Vanja A

Ostavite komentar