Dan žalosti zbog smrti Brkića - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Dan žalosti zbog smrti Brkića

Oština Vogošća će proglasiti Dan žalosti na dan kada bude sahrana stradalih članova porodice Brkić, saopšteno je iz Kabineta načelnika te opštine. U saopštenju se navodi da je Vogošća ostala šokirana tragedijom koja se desila u jutarnjim satima na autoputu kod Sarajeva, pri ulasku u tunel Igman. “U nesreći su…

Oština Vogošća će proglasiti Dan žalosti na dan kada bude sahrana stradalih članova porodice Brkić, saopšteno je iz Kabineta načelnika te opštine.

U saopštenju se navodi da je Vogošća ostala šokirana tragedijom koja se desila u jutarnjim satima na autoputu kod Sarajeva, pri ulasku u tunel Igman.

“U nesreći su nastradali naši sugrađani Almir Brkić, njegova supruga Lamija, njihova kćerka Fatima, dok je sin Bilal prevezen u bolnicu. Inače, Almir Brkić je radio kao profesor matematike u Srednjoj saobraćajnoj školi, a obavljao je i dužnost predsjednika Vijeća roditelja u Osnovnoj školi ‘Zahid Baručija’ koju je pohađao njegov sin Bilal, a Fatima je trebala pohađati od septembra. Bio je aktivan i u svom komšiluku pa je u Blagovcu organizovao instruktivnu nastavu iz matematike”, navodi se u saopštenju.

(Agencije)

Danas objavljeno

Osumnjičeni za otmicu Stevanovića sprovedeni u Tužilaštvo

M.

Uragan hara Italijom; bujice ruše sve pred sobom, beživotno tijelo nađeno u grmlju

M.

Birajte alternativne pravce: Velike gužve na zapadnom tranzitu u Banjaluci

M.

Ostavite komentar