Daleko od očiju javnosti: Rihanna i ASAP Rocky odlučili gdje će odgajati sina - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Daleko od očiju javnosti: Rihanna i ASAP Rocky odlučili gdje će odgajati sina

Nakon što je rodila sinčića, muzička zvijezda odlučila je da ga želi odgajati daleko od svijeta showbuzza, a čini se kako će tamo i službeno postati porodica.

Nakon što se saznalo da je Rihanna prije nekoliko sedmica rodila sinčića, njeni su fanovi ostali iznenađeni kad su saznali da svoje dijete planira odgojiti tamo gdje je i sama odrasla – na Barbadosu.

Kako saznaje Mirror, pjevačica bi trebala ostati u Los Angelesu još tri mjeseca, a potom se planira odseliti u rodni kraj sa sinom i partnerom ASAP Rockyjem.

Kako navodi izvor, Rihanna je jako vezana za Barbados te želi odgojiti svoje dijete daleko od javnog svijeta, ali i pružiti mu iskustvo odrastanja koje je sama imala. Izvor je za Mirror rekao i da se muzički par planira vjenčati upravo na Barbadosu.

S obzirom na to da na Barbadosu živi njena, ali i ASAP-ova porodica, ovakva se odluka čini sasvim logičnom. Također, Rihanna je navodno već odlučila koju će školu mališan pohađati kad odraste.

Iako je život na Barbadosu prilično skroman, čini se kako će njezin sinčić, čije ime još uvijek nije poznato, imati prilično luksuzan život, bar ako je suditi prema imovini koju njegova mama posjeduje.

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Danas objavljeno

Završena istraga o navodima da je Megan maltretirala osoblje, rezultati se kriju

Vanja A

Kako da spriječite bol u nogama kada nosite štikle?

Vanja A

Ćerka Ume Turman opsovala Vrhovni sud: Ne bih postojala

Zeljka

Ostavite komentar