Dala 36.000 dolara za plastične operacije, sada ne može da sjedi normalno - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Dala 36.000 dolara za plastične operacije, sada ne može da sjedi normalno

Manekenka Kazumi Skverts (24) potrošila je 36.000 dolara za brazilsko podizanje zadnjice, međutim, ona zbog toga više ne može da sjedi normalno.

Kazumi Skverts, (nije njeno pravo ime), godinama je pokušavala da dobije “savršeno tijelo”, ali nije mogla da ostvari svoj san koristeći tradicionalne metode ishrane i vježbanja.

Instagram model sa koja živi u Floridi odlučila je da ode na plastičnu operaciju, plativši 36.000 dolara za liposukciju, silikone i podizanje zadnjice.

Poslije operacije, iako njeno tijelo izgleda besprekorno, ona nije u stanju da normalno sjedi. Tvrdi i da toalet koristi stojeći.

“Sve radim stojeći, a kada negdje idem nosim jastuk koji mi pomaže da normalno sjednem”, rekla je Kazumi.

Uprkos očiglednim neprijatnostima, Kazumi ipak ne bi promijenila svoj novi izgled. I to se pokazalo prilično unosnim za nju, jer sada pravi apsolutno bogatstvo samo na fanovima.

“BBL (Brazilian Butt Lift) i druge operacije, bila je najbolja stvar koju sam ikada uradila i ne žalim ni zbog čega”, rekla je.

Kaže i da je uz pomoć svojih obožavalaca zarađivala i prije nego što se operisala, ali da sada ima mnogo više novca.

“Otišla sam od zarade oko 25.000 dolara mjesečno, do 66.000 obožavalaca i zarade 200.000 dolara mkesečno – nedavno sam dostigla cifru od 1.5 miliona dolara”, rekla je ona.

Kazumi je objasnila da se uvokek osjećala nezadovoljno svojim izgledom.

Prisjetila se: “Uvijek sam bila nesigurna zbog svoje težine i pokušavala sam sve da smršam”.

“Bila sam prilično mršava dok sam odrastala, ali kada sam napunila 19 godina, otišla sam na izbor ljepote i to je bio prvi put gde se moj izgled doveo u pitanje”.

“Rečeno mi je da moram da smršam i da se neki dijelovi mog tela moraju promeniti, a kasnije sam postala mnogo svjesnija sebe.”

Tako je u septembru 2020. Kazumi otišla “pod nož”, potrošivši 8.000 dolara za prelazak sa veličine od 34B na veličinu od 34DD, prenosi B92.

Nekoliko mjeseci kasnije, iskeširala je dodatnih 28.000 dolara za liposukciju i podizanje zadnjice.

Kazumi je dodala: “Bio je to najskuplji dan u mom životu i osjećala sam se kao da sam doživjela saobraćajnu nesreću, ali vrijedjelo je toga.”

B92.

Danas objavljeno

Kevin Spejsi ide na sud zbog optužbe za zlostavljanje

Vanja A

R’Boni Gabriel prva Filipinka s titulom mis Amerike u posljednjih 60 godina

Vanja A

Stvari koje trebaš znati ako želiš da imaš psa i mačku istovremeno

Vanja A

Ostavite komentar