14. Novembra 2021.

Dakota Džonson: Hičkok je terorisao moju baku

Big Portal

Dakota Džonson je govorila o iskustvima svoje bake Tipi Hedren u Holivudu i čvrsto veruje da joj je karijeru „upropastio” Alfred Hičkok.

Džonsonova je za Holivud riporter rekla da je Tipi Hedren, uprkos zlostavljanju koje je doživela, hrabro nastavila da gradi svoju karijeru.

„Ona je uvek bila zaista iskrena i čvrsta u tome da se zauzme za sebe. Hičkok joj je uništio karijeru jer nije htela da bude sa njim, a on ju je terorisao. Nikada nije odgovarao”, rekla je Dakota.

Hedren (91) je tvrdila da ju je Hičkok seksualno uznemiravao nekoliko puta tokom snimanja filmova Ptice iz 1963, i Marni iz 1964. godine.

Tipi Hedren

„Potpuno je neprihvatljivo da ljudi na vodećim pozicijama imaju tu moć nad nekim ko je na slabijoj poziciji, bez obzira na granu industrije. Teško mi je da pričam o tome jer to je moja baka. Ne želite da zamislite da neko iskorišćava vašu baku”, dodala je glumica.

Hedren je ranije istupala javno govoreći da u prvo vreme nikome nije rekla za napad jer su „seksualno uznemiravanje i uhođenje bili pojmovi koji nisu postojali” ranih šezdesetih godina.

Izvor: RTS

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare