Dajem otkaz – dobila sam na lutriji - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Dajem otkaz – dobila sam na lutriji

Španska televizijska voditeljka Natalija Eskudero vrisnula je u usred emisije koja se emitovala uživo: „Ne dolazim sutra na posao!”, pošto je na izvlačenju premije španske lutrije, najveće na svetu po ukupnom nagradnom fondu, pročitano njeno ime.

Voditeljka španske televizije Natalija Eskudero je hit na internetu! Radila je reportažu s božićne lutrije, kada je, uživo u programu, saznala da je osvojila premiju. Četiri miliona evra!

Natalija je skakala, vrištala od sreće, a onda poručila kolegama u studiju i poslodavcu „da sutra ne dolazi na posao“.

Međutim, slavlje TV voditeljke se brzo završilo kad se ispostavilo da je zapravo osvojila samo 5.000 evra (5.539 dolara) od ukupnog nagradnog fonda lutrije „teškog“ 2,24 milijarde evra, koji je podeljen ove godine.

Natalija Eskudero, koja radi za nacionalnu radioteleviziju RTVE, kasnije se na Tviteru izvinila zbog svoje reakcije, navodeći da je prolazila „kroz težak period“, izveštava Skaj njuz.

Španska božićna lutrija ne deli tako velike dobitke pojedincima kao američka.

Najveća premija na lutriji, u javnosti popularno nazvana El Gordo (Debeljko), koju je ove godine osvojio pojedinac, iznosila je 400.000 evra, pri čemu je ukupan nagradni fond od četiri miliona evra podeljen između deset vlasnika lutrijskih lozova.

Izvor. RTS

Danas objavljeno

Kontroverzna stražnjica u prvom planu: Madonna zatrpala Instagram seksi fotkama i ušutkala hejtere

Vanja A

Znanstvenici u šoku

Vanja A

Kraljica Leticija najavila modu za proljeće

Vanja A

Ostavite komentar