Dadilja otkrila pravo lice Angelie Jolie dok je s djecom - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dadilja otkrila pravo lice Angelie Jolie dok je s djecom

Iza zatvorenih vrata Angelina Jolie već dugo vremena u očima javnosti nastoji prikazati sebe kao idealnu majku koja odlično uspijeva izaći na kraj sa šestero djece, uprkos izjavama njenog bivšeg supruga Brada Pita da baš i nije tako.  Ona navodno odgaja i obrazuje djecu na način za koji smatra da pozitivno utiče…

Iza zatvorenih vrata

Angelina Jolie već dugo vremena u očima javnosti nastoji prikazati sebe kao idealnu majku koja odlično uspijeva izaći na kraj sa šestero djece, uprkos izjavama njenog bivšeg supruga Brada Pita da baš i nije tako.

Сродна слика

 Ona navodno odgaja i obrazuje djecu na način za koji smatra da pozitivno utiče na njihovo sazrijevanje i odrastanje, a kako je izjavila, primarni cilj odgoja su joj domaći zadaci i obrazovanje te usađivanja poštovanja i ljubavi prema svim živim bićima.

https://www.instagram.com/p/BvzMTVAAOQU/

Jednom je izjavila kako im svake večeri pjeva uspavanke drugačijim glasom kako bi ih zabavila. No, dadilja koja je radila za Angelinu i boravila s njima 24 sata dnevno, otkrila je za američki OK magazin da su iza zatvorenih vrata stvari potpuno drugačije. 

https://www.instagram.com/p/B0BsnbzIKiS/

‘Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže se posvetiti djeci  i to je recept za propast’, rekla je dadilja u intervjuu i dodala kako Angelina ne može obuzdati djecu i kako su ona potpuno van kontrole, rade šta im se prohtije i ne prezaju ni pred čim. Naročito otkako se razvela od Brada 2016. godine.  ‘Angelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je djeci s vremena na vrijeme potreban prijekor kako bi mogli razlikovati ispravno od pogrešnog. Angelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medvjeđu uslugu’, mišljenje je dadilje koja je čuvala šestero Angelinine djece, 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh i blizance, 13-godišnju Vivienne and 10-godišnjeg Knoxa. 

https://www.instagram.com/p/Bw7xBWxgMSP/

I dok u očima javnosti Angelina izgleda kao požrtvovna samohrana majka koja čvrsto drži uzde u rukama nad vaspitanjem djece, kad je kamere ne snimaju liberalna je i prema svojim porocima i prema djeci, čak i preliberalna, tvrdi dadilja. Sklona je piću i skoro svake večeri otvori bocu crnog vina, a nekada i više njih. Iako su njena najstarija djeca daleko ispod granice kada legalno smiju piti alkohol, Angelina im povremeno dozvoli da popiju čašu ili dvije, kazala je dadilja koja smatra da je licemjerno od Angeline što je u borbi za starateljstvo nad djecom na sudu optužila Brada da ima probleme s pićem. Ispričala je i kako 44-godišnja glumica navodno često zbog posla mora gledati video materijal koji sadrži nasilje i škakljive scene, a ne ustručava se pokazati ga i djeci, što nije bio slučaj dok je Brad živio u kući.

https://www.instagram.com/p/Bwg1BqkgNDe/

Dadilja je takođe negirala Angelinine izjave o uspavankama te tvrdi da je to stvar prošlosti. ‘Čula sam da često odlazi naveče i ostavlja djecu sasvim samu bez nekog starijeg da ih nadgleda, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film’, rekla je i svojim svjedočanstvom dovela u pitanje velik dio Angelininog imidža idealnog roditelja.

https://www.instagram.com/p/BwB_904Asij/

Dadilja je takođe negirala Angelinine izjave o uspavankama te tvrdi da je to stvar prošlosti. ‘Čula sam da često odlazi naveče i ostavlja djecu sasvim samu bez nekog starijeg da ih nadgleda, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film’, rekla je i svojim svjedočanstvom dovela u pitanje velik dio Angelininog imidža idealnog roditelja.

https://www.instagram.com/p/BwR3RObAx1R/

Story

Danas objavljeno

Sedmomjesečni sin Kajli Džener još uvijek nema ime

Vanja A

Naučnici otkrili da psi mogu otkriti kada smo pod stresom

Vanja A

Peni iz “Teorija velikog praska”

Vanja A

Ostavite komentar