Dadilja djece Anđeline Džoli: "Sklona je piću" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Dadilja djece Anđeline Džoli: “Sklona je piću”

Glumica Anđelina Džoli (46) ima težak period iza sebe, od razvoda, suđenja i sukoba sa bivšim, a paralelno se trudi da njena karijera ne ispašta i da sebe prikaže kao dobru majku u javnosti.

Ona navodno odgaja i obrazuje djecu na sopstveni način za koji smatra da pozitivno utiče na njihovo sazrijevanje i odrastanje, a kako je izjavila, primarni cilj vaspitanja su joj domaći zadaci i obrazovanje kao i usađivanje poštovanja i ljubavi prema svim živim bićima. Jednom je izjavila kako im svake večeri pjeva uspavanke drugačijim glasom kako bi ih zabavila.

Međutim, dadilja koja je radila za Anđelinu i boravila s njima 24 sata dnevno, otkrila je za američki OK magazin da su iza zatvorenih vrata stvari potpuno drugačije.

“Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti djeci i to je recept za propast”, rekla je dadilja i dodala da Anđelina ne može da obuzda djecu, a da je situacija postala posebno dramitična otkako se razvela od Breda 2016. godine.

“Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je djeci s vremena na vrijeme potreban prekor kako bi mogli da razlikuju ispravno od pogrešnog. Anđelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu”, mišljenje je dadilje koja je čuvala šestoro Anđelinine djece: blizance Vivijen i Noksa, Medoksa, Paksa, Zaharu i Šajlo.

“I dok u očima javnosti Ađgelina izgleda kao požrtvovna samohrana majka koja čvrsto drži konce u rukama nad odgajanjem djece, kad je kamere ne snimaju liberalna je i prema svojim porocima i prema djeci, čak i preliberalna”, tvrdi dadilja.

“Sklona je piću i skoro svake večeri otvori bocu crnog vina, a nekada i više njih. Iako su njena najstarija djeca ispod granice kada legalno smiju da piju alkohol, Anđelina im povremeno dozvoli da popiju čašu ili dvije”, kazala je dadilja koja smatra da je licemjerno od Anđeline što je u borbi za starateljstvo nad djecom na sudu optužila Breda da ima probleme sa pićem.

Ispričala je i kako glumica navodno često zbog posla mora da gleda video materijal koji sadrži nasilje i škakljive scene, a ne ustručava se pokazati ga i djeci, što nije bio slučaj dok je Bred živio u kući.

Dadilja djece Anđeline Džoli: "Sklona je piću"

Dadilja je takođe negirala Anđelinine izjave o uspavankama, te tvrdi da je to stvar prošlosti.

“Čula sam da često izađe iz kuće uveče i ostavlja djecu sasvim samu bez nekog starijeg da ih nadgleda, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film”, rekla je i svojim svjedočanstvom dovela u pitanje veliki dio glumičinog imidža idealnog roditelja.

(Telegraf.rs)

Danas objavljeno

Kontroverzna stražnjica u prvom planu: Madonna zatrpala Instagram seksi fotkama i ušutkala hejtere

Vanja A

Znanstvenici u šoku

Vanja A

Kraljica Leticija najavila modu za proljeće

Vanja A

Ostavite komentar