Dacia ponudila luksuzni Duster Extreme, poznata i cijena - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Dacia ponudila luksuzni Duster Extreme, poznata i cijena

U pitanju je ekskluzivno izdanje ovog modela za 2022.

Dacia kreće u novu godinu sa posebnom verzijom svog SUV-a. Baš kao i verzija Prestige, po čijem uzoru je nastao, Duster Extreme može da se pohvali ekskluzivnim izgledom i bogatom opremom.

Spoljašnji dizajn je protkan narandžastim detaljima na prednjoj masci, kućištima retrovizora, krovnim nosačima kao i na vratima prtljažnika, a krase ga i ekskluzivne crne alu felne.

Narandžasti detalji dominiraju i u unutrašnjosti – presvlake sedišta od tkanine su dodatno istaknute narandžastim šavovima, dok su ventilacioni otvori, središnji naslon za ruke, obloge vrata i podnožje centralne konzole ukrašeni narandžastim umetcima.

Duster Extreme obuhvata sve serijske opcije verzije Prestige (uključujući automatski klima-uređaj, multimedijalni sistem Media Nav Evolution sa 8-inčnim ekranom osetljivim na dodir, povišenu središnju konzolu sa dva dodatna USB priključka za putnike na zadnjoj klupi), ali i više od toga – dostupan je sa karticom za otključavanje vozila bez ključa i sistemom kamera za prikaz iz više uglova.

Duster Extreme (Foto: Dacia promo)

Ovaj model je dostupan u šest boja karoserije, uključujući ekskluzivnu Urban sivu nijansu.

Cena specijalne verzije Duster Extreme, opremljena motorom na benzin i plin ECO-G 100, startuje od 17.790 evra, a kupci u Srbiji mogu da ga poruče od januara 2022.

Duster Extreme (Foto: Dacia promo)

Danas objavljeno

Najprodavaniji automobili u Evropi: Golf nije ni među prvih deset

Zeljka

E.C.D Defender sa GM V8 motorom

Zeljka

Njemačka: Novi neslavni prvaci s najviše kaznenih saobraćajnih bodova

Zeljka

Ostavite komentar