Da li su ovo mape za GTA VI? - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Da li su ovo mape za GTA VI?

Rockstar Games još uvek nije rešio da zvanično predstavi GTA 6 na koji se već predugo čeka , ali možda smo saznali nove detalje o ovoj video-igri.

Naime, na internetu su se pojavile fotografije koje prikazuju kako bi GTA 6 mapa mogla da izgleda. Kvalitet fotografija nije preterano veliki, ali je sasvim dovoljno da se proanaliziraju.

To su učinili članovi zajednice gtaforums, koji su procurele slike analizirali i čak uporedili sa mapama gradova iz stvarnog sveta, kako bi donekle potvrdili autentičnost.

Mapa prikazuje ostrva podeljena velikim vodenim površinama, što bi moglo označavati da je mapa nepotpuna, ili da je potrebno dugo putovanje i da se radi o potpuno različitim lokacijama/državama.

Veliko ostvo je najverovatnije Vice City, odnosno Majami, pošto se mapa grada u GTA 6 poklapa sa onom stvarnom, a okruženja sa močvarama, lukom i malim ostrvima je takođe prisutna, prenosi play.co.rs.

Jedno ostrvo je relativno blizu, a ono što je potpuno udaljeno je prava misterija, pošto se članovi zajednice još uvek nisu potpuno složili o kakvoj je lokaciji tačno reč.

Ono što većina navodi je da se radi o mapi koja predstavlja neku državu u Južnoj Americi, i to bi najverovatnije mogao biti Rio de Žaneiro, pošto se lokacije, jezero i obala Kopakabane poklapaju.

Da će GTA VI imati više lokacija, čak i opciju putovanja u drugu državu nije novina. Procurele informacije iz 2018. godine su prve uputile na to da bi igrači tokom kampanje mogli putovati u neku južnu zemlju kako bi tamo obavljali misije, i ova mapa upućuje na isto.

Danas objavljeno

Gigabyte je prikazao Project Cielo – sopstveni modularni PC desktop sistem

Vanja A

Honor Play5 Youth Edition stiže do kraja oktobra

Vanja A

Raspberry Pi prvi put poskupio – razlog je globalna nestašica zaliha

Vanja A

Ostavite komentar