Da li ste nekada bili u "Penisgradu" ili "Plavom testisu"? Ovi gradovi imaju najnesrećnija imena - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Da li ste nekada bili u “Penisgradu” ili “Plavom testisu”? Ovi gradovi imaju najnesrećnija imena

U engleskom jeziku postoji mnogo reči koje ovaj jezik čine interesantnim, ali i pogodnim za dvosmislene rečenice, kao i nazive gradova.

Tako da vam se može deseti da vam neko saopšti kako živi u Penisgradu ili čak u gradu koji se zove “Tri penisa”.

Naime, u žargonskom izražavanju Amerikanci često koriste reči “dick” i “cock” za penis, dok se reč “balls” koristi za testise, a sve te reči u slobodnom govoru svakodnevno se koriste u smislu “petla”, ili “lopte”. Upravo ova pojava dovela je do toga da se mnoga mesta u Sjedinjenim Američkim Državama zovu na primer Penisgrad, ili “New Erection” odnosno “Nova Erekcija”…

U Džordžiji postoji mesto koje se zove “Kaming”, u slobodnom prevodu “Ejakulacija”, zatim “Blue Ball” odnosno “Plavi testis”. Ne samo mesta, već i reke i potoci imaju imena koja u sebi sadrže penis ili testise, pa se tako možete prošetati kraj “Potoka krvavog penisa”.

Ipak, nisu samo Amerikanci pomalo morbidni kada je davanje naziva u pitanju, pa i Englezi imaju “Penis drvo”, u Bugarskoj postoji “Semen”, u zapadnoj Indiji “Selo malog penisa”, ali je svakako najinteresantnije mesto koje se zove “Tri penisa”.

Danas objavljeno

Nakon 20 godina od razvoda Nikol Kidman progovorila na ovu temu

V.R.

Vjerovali ili ne: Kriptovalutama sada trguje i – hrčak, a već ima impresivne rezultate

V.R.

Strašni detalji iz života Britni Spirs: Otac joj kontrolisao čak i SMS poruke

V.R.

Ostavite komentar