"Da li se sjećaš našeg prvog meča? Razbio si me! Ako nađeš snimak, izbriši ga" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Da li se sjećaš našeg prvog meča? Razbio si me! Ako nađeš snimak, izbriši ga”

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i bivši svetski broj jedan Endi Mari, razgovarali su putem Instagrama.

Veliki rivali i veliki prijatelji pričali su 30 minuta na društvenoj mreži.

Oko 20.000 ljudi gledalo je uživo razgovor Marija i Đokovića, koji su pričali o raznim temama.

Jedna od najzanimljivijih bila je priča o njihovom prvom meču.

Da li se sećaš kada smo prvi put igrali? Imali smo 11 godina i igrali u Francuskoj. Nije bilo linija za dublove“, započeo je Novak i nastavio:

Mislim da naše sećanje nije isto o tom meču. Sećaš li se rezultata? Čoveče, razbio si me! Osvojio sam jedan ili dva gema. Ako nađeš snimak sa meča – izbriši ga”, rekao je Novak uz smeh i dodao: “To je bio jedan od mojih prvih međunarodnih turnira. Sećam se da su tu igrali i Gaske, Nadal, Del Potro...”

Mari je dodao: “Video sam na Instagramu pre neki dan njihov meč iz tog perioda i bili su identični kao što su danas”, na šta je Novak bio saglasan.

Koji je njihov najbolji meč?

Jedan od naših najboljih mečeva bio je na Australijan Openu 2012. godine, gde smo igrali skoro pet sati. Takođe, Olimpijske igre 2012. godine u Londonu. Pobedio si 7:5, 7:5, ali ja sam bio zadovoljan kako sam igrao, iako sam bio tužan što sam izgubio. Ti si bio fantastičan. Osvojio si zlatnu medalju i odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri protiv Rodžera“, smatra Novak.

Gledao sam skoro isečke iz tog meča i nisam bio zadovoljan, možda su mi pomogli malo i loši uslovi, sećam se da sam bio nezadovoljan jer je duvao vetar“, rekao je Mari, a Novak dodao, “Toliko si bio dobar, da je to za tebe bio možda i jedan običan meč, s obzirom kako si igrao tada.”

Danas objavljeno

Španci nemilosrdni prema Urugvaju, Katar siguran

V.R.

Boaći oprostio Zvezdi 250.000 evra

V.R.

Mbape: Da imam odgovor, dao bih ga danas

V.R.

Ostavite komentar