16. Augusta 2022.

Da li preferirate analognu ili digitalnu instrument tablu?

Big Portal

Moderni automobili su složene mašine, čak i ako se ne uzimaju u obzir visokotehnološke karakteristike, kao što su poluautonomni sistemi vožnje. Veliki dio ove tehnologije je na dohvat ruke vozaču, ispred očiju i u centralnom dijelu kokpita, s obzirom da proizvođači automobila ugrađuju sve veće i naprednije sisteme za informisanje i zabavu.

I dok se neki vozači oduševljavaju mogućnostima i funkcijama koje im nude nove tehnologije i digitalni ekrani u savremenim modelima, drugi, tradicionalnijeg kova, žale za analognim instrumentima i fizičkim komandama koje polako nestaju iz enterijara automobila.

Ipak, ne treba odbaciti neke prednosti koje imamo zahvaljujući savremenim tehnologijama i velikim ekranima, poput GPS navigacije, koja nam značajno olakašava vožnju i snalaženje u nepoznatom okruženju kojim se krećemo.

Mnogi vozači su za kompromis između analognog i digitalnog u automobilu, odnosno smatraju da za neke funkcije treba zadržati tradicionalne analogne instrumente i fizičke komande, dok zbog korisnih stvari, poput navigacije, treba zadržati i digitalni ekran multimedijalnog sistema.

Kojim tablama vi preferirate?

Glassrpske.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare