Da li je Samanta kriva za raspad serije "Seks i grad"? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Da li je Samanta kriva za raspad serije “Seks i grad”?

Može li kultna serija” Seks i grad” biti ista bez neprikosnovene Samante? Obožavatelji su rekli svoje. A ko je krivac?

Posle potvrde da će serija “Seks i grad” dobiti svoj nastavak, ali bez čuvene Samante, obožavatelji su izrazili svoje nezadovoljstvo povodom ovog saznanja, koje su potvrdile i glumice Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis.ScenarioNova HBO Max serija biće bazirana na knjizi Kendas Bušnel “Seks i grad”, kao i na originalnoj seriji koju je stvorio Deren Star. Radnja prati Keri, Mirandu i Šarlot koje se sećaju svog prijateljstva i komplikovanog života tokom 30-ih godina, ali u 50-im njihovi životi su još više komplikovani, a prijateljstvo jače. Sastojaće se od 10 polučasovnih epizoda, čija će produkcija početi na proleće u NJujorku.

Nakon tizera koji su tri slavne glumice predstavile svetu, došlo je do podele među gledaocima. Jedni su izuzetno uzbuđeni zbog nastavka kultne serije koja je planetarno gledana, dok su drugi krajnje razočarani zbog odsustva neverovatne Samante Džouns koja je, po mišljenju mnogih, dala poseban pečat ovoj kultnoj seriji.

Vidno nezadovoljni fanovi delili su svoja mišljenja putem društvenih mreža, a samo neki od komentara su: “Serija bez Samante nema smisla”, “Samanta je bila najbolji lik”, “Pokušajte da kontaktirate Kim”, “Bez Samante ovo će biti jako loše”…

Toksična veza među koleginicama

Kako je Kim Katral u više navrata izjavljivala lik Samante je ostavila iza sebe, a nije tajna da se ni sa koleginicama sa seta nije najbolje slagala. U intervjuu 2017. godine sa Pirsom Morganom, Katralova je otkrila da postoji “toksična veza” između nje i njenih koleginica.

– Nikada nismo bile prijateljice. Bile smo kolege i na neki način je to vrlo zdravo mesto, jer tada imate jasnu liniju između svog profesionalnog života i ličnog odnosa – rekla je Kim koja je tada dodala da je Sara Džesika Parker “mogla bolje da se odnosi prema njoj”, kao i da “nikada nije saznala u čemu je njen problem”.

Izvori bliski glumicama su u nekom od intervjua za časopis “People” naveli da je Kim ta koja se ponaša kao “zahtevna diva”, što je ona i demantovala, ističući da nikada nije tražila novac, niti nikakve projekte, a da je to što se o njoj misli da je neka vrsta dive “apsolutno smešno”.

Izjava Kim da ona i Sara nisu nikada bile prijateljice, Saru je veoma pogodila i kako je izjavila “slomljeno joj je srce”. Ova izjava je “uznemirila” Parkerovu, jer način na koji se ona seća njihovog zajedničkog iskustva je potpuno drugačiji.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristen Davis at the ShoWest Awards Press Room 2010 Paris Hotel & Casino Las Vegas, CA March 18, 2010 ©2010 Kathy Hutchins / Hutchins Photo

Foto: Depozit

Keri je i odgovorom jednom fanu na Instagramu pokazala da će ima Kim svima nedostajati, a ona je napisala:

– I nama će jako nedostajati. Mnogo je volimo i uvek će biti deo nas, gde god da odemo – napisala je Sara koja tumači glavnu junakinju Keri Bredšou.

Upravo ovi razlozi već unapred ostavljaju jak utisak da serija “Seks i grad” neće doživeti zavidan uspeh, a netrpeljivosti između glumica može rezultirati urušavanjem kultnog statusa kakav ima ova serija.

Fanovi zabrinuti: Hoće li bez Samante biti seksa?

Brojni obožavaoci smatraju da je Samanta jedan od najboljih likova emisije i da je upravo ona dala poseban pečat ovoj planetarno popularnoj seriji. Čak su i kritičari objasnili zbog čega je lik koji je Kim igrala bio krucijalan za seriju.

“Znam da je uglavnom pamte po seksualnoj slobodi, ali ono što sam najviše voleo kod Samante bilo je njeno samopouzdanje”, “NJen lik je doneo ono o čemu su mnogi imali predrasude, hoće li uopšte biti seksa bez Samante u seriji? Deluje da ne”, samo su neki od zapažanja kritičara.

Danas objavljeno

Dejv Šapel: “Sastaću se sa transrodnim kritičarima – ali pod mojim uslovima”

Zeljka

Koja su pravila korišćenja oružja na filmskim setovima? “Nijedan zakon ili propis nije obavezujuć”

Zeljka

Trikovi s lakom za kosu koji vam olakšavaju svakodnevnicu

Zeljka

Ostavite komentar