"Da li je pio cijelu noć ili šta je u pitanju?" - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

“Da li je pio cijelu noć ili šta je u pitanju?”

Filipinski predsednik Rodrigo Duterte, koji se nalazi u poseti Rusiji, izazvao je šaljive komentare Rusa na internetu koji su se zapitali da li je pio celu noć pošto je viđen sa razvezanom kravatom.

Duterte (74) se u sredu sastao sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevom. Na zvaničnim fotografijama, njih dvojica se rukuju, ali Duterte izgleda malo neuredno sa otkopčanom kragnom i razvezanom kravatom.

“Da li je pio celu noć ili šta je u pitanju?”, zapitao se jedan Rus na društvenim mrežama, dok je drugi naveo: “Da li je on to tek izašao iz nekog bara?”

Portparol filipinskog predsednika Salvado Panelo reagovao je navodeći da je Duterte malo opustio čvor kravate jer ga je gušila i smetala mu je.

Panelo je dodao da je Duterte “veoma vodi računa o higijeni” i da njegovo telo “širi osvežavajući miris koji ljudi u njegovom okruženju primećuju”.

Duterte je inače poznat po opuštenom oblačenju i ponašanju. Ne krije da mrzi nove čarape i da nema lepa odela. Ume da žvaće žvaku na javnom mestu, što je učinio tokom sastanka sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, navodeći da mu to pomaže u ublažavanju bolova u leđima.

Filipinski predsednik je takođe poznat po provokativnim izjavama i krvavoj politici protiv kriminala.

Duterte se nalazi u zvaničnoj poseti Rusiji, a tokom dana se sastao i sa predsednikom Vladimirom Putinom.

Danas objavljeno

U čast heroine: Postavljena spomen ploča Diani Budisavljević

Zeljka

Kada se po svijetu ide u penziju?

Zeljka

Bananarama: Tri decenije im je trebalo da se pomire

Zeljka

Ostavite komentar