Da li je ova Ultra-Widebody RWB Volkswagen „buba“ Targa CGI koncept godine? - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Da li je ova Ultra-Widebody RWB Volkswagen „buba“ Targa CGI koncept godine?

Tekuća, 2021. godina, ubrzo se bliži kraju.

Samim tim, na internetu se pojavljuju brojne retrospektive, koje se tiču najboljih automobila, najboljih projekata, i analize napretka. Naravno, to se dešava i u virtuelnom svetu, koji je aktuelniji nego ikada ranije.

Robert, brazilski „piksel“ umetnik, poznatiji na društvenim mrežama kao rob3design, odlučio je da predstavi svoju vodeću ovogodišnju kreaciju. Reč je RAUH-Welt Begriff (RWB) VW „bubi“ proširene karoserije, koja zaista izgleda fantastično.

Srećom, on nije samo ponovo objavio „ultra-widebody“ Volkswagen „bubu“ RWB Targa i nazvao to novitetom. Umesto toga, ovaj CGI ekspert je revidirao ideju, a rezultat je fascinantan.

Primera radi, prednji deo „krasi“ kuka za vuču crvene boje, karakteristična za terence, mada se u ovom slučaju nikako ne radi o „off-road“ vozilu.

Zatim, sa strane gledano, tu su atraktivni naplaci s crnim centralnim delom i bronzanim obodom. Očigledno, inspiracija je pronađena u JDM tjuning filozofiji. Ipak, najkarakterističniji detalj gledajući s boka je Porsche 911 Targa tretman, što ne iznenađuje kada je rob3design u pitanju.

Što se zadnjeg dela tiče, nema mnogo toga što narušava opšte crnu „monotoniju“, sem restomod zadnje signalne grupe u kamuflažnom stilu. To je svojevrstan podsetnik da je „buba“ praktično proistekla iz perioda pre i posle II svetskog rata. Tandem završetaka izduvnih cevi takođe krasi „zadnjicu“.

Vrele Gume

Danas objavljeno

Kamaz prikazao autonomni pedesetotonski kiper bez kabine

Vanja A

ID. Aero – Volkswagenov novi Passat

Vanja A

Čekate automobil? Stiže slagalica

Vanja A

Ostavite komentar