Da li ih prepoznajete? Danas su svi velike TELEVIZIJSKE ZVIJEZDE - BIGportal.ba
Ex Yu

Da li ih prepoznajete? Danas su svi velike TELEVIZIJSKE ZVIJEZDE

Poznati srpski reprezentativac u ljubavnoj je vezi sa mladom glumicom.

Danas su najpoznatija srpska glumačka porodica, a sve je počelo 1989. godine kada su se slavni glumac Dragan Jovanović i tada mlada nada srpskog glumišta, Branka Pujić upoznali na snimanju serije “Najbolji”. Svega tri godine kasnije našli su se ispred matičara i iz ljubavi duge punih 30 godina imaju ćerku, Anđelu Jovanović koja se školovala u Londonu i paraleleno gradila glumačku karijeru u Srbiji.

Porodica Jovanović Pujić izgradila je imidž složne i skladne porodice, koja svo slobodno vreme provodi u krugu najbližih ljudi. Tako im se i nedavno na porodičnim okupljanjima neretko pridružuje i Mihail Dudaš, srpski reprezentativac i olimpijac koji je već duže vreme u ljubavnoj vezi sa mladom glumicom Anđelom Jovanović.

Ova porodica svoj sklad i ljubav pokazuje i na ekranima.Tako ih je publika obožavala u seriji “Švindleri”. Upravo tada, mlada i šarmantna glumica i naslednica Branke Pujić i Dragana Gagija Jovanović, Anđela Jovanović ponovo se našla u kadru sa roditeljima, gde je tumačila ulogu Sofije Ignjatović.

Danas objavljeno

Pozlilo Milošu Bojaniću, smješten u bolnicu

Vanja A

Voditeljka se utegla i pozirala u kratkom šortsu, komentari na njen brutalan izgled samo pljušte

Vanja A

Velika tragedija: Kakva se priča krije iza Slobodinog imena

V.R.

Ostavite komentar