Da li ga PREPOZNAJETE? On je sin slavne zvijezde NARODNE MUZIKE - BIGportal.ba
Ex Yu

Da li ga PREPOZNAJETE? On je sin slavne zvijezde NARODNE MUZIKE

Do sada je izdao veliki broj pesama, a zbog njegovog glasa važi za jednog od najnadarenijih domaćih pevača

Poznati srpski pevač Nikola Rokvić, inače sin velikog pevača srpske narodne muzike Marinka Rokvića, izradio je sopstvenu karijeru i osvojio publiku kao pevač pop žanra. U javnost je dospeo tokom učešće u jednom rijaliti programu, gde je upoznao i svoju sadašnju suprugu, manekenku Bojanu Barović sa kojom ima dvoje dece. Posebno su posvećeni svojim karijerama, ali ništa manje ni prodici i humanitarnim radom, po kome su prepoznatljivi.

Nedavno, povodom rođendana njegove majke Slavice Rokvić, pevač Nikola Rokvić objavio je fotografiju na kojoj je u majčinom naručju sa posebno emotivnom porukom.

– Hvala ti majko na ljubavi, radosti, veri i nadi! Hvala ti majko na vaspitanju, hvala ti na svemu što si od sebe uskratila da bi nama dala! Hvala ti što si naš heroj ljubavi i milosti! Hvala ti što si jaka! Da nam živiš još toliko! – naveo je pevač ispod fotografija.

Biografija Nikole Rokvića

Na prvom albumu su se našle pesme od kojih su se izdvojile Oprosti mojoj mladosti, Željo moja, S kim si me noćas varala, Ja sam tvoj i kad spavam sa njom, a sa drugog najveći uspeh je postigla pesma Al’ nema nas, zatim slede pesme Ja nisam taj, Dobar sam ti ja, Za najboljeg druga, Prećuti me.

Nakon toga, na Grand festivalu otpevao je pesmu Med i slatko grožđe za koju se smatra da je postigla najveći uspeh u njegovoj karijeri. Na trećim albumom objavljuje pop pesme, kojih je publika vremenom prihvatala, obzirom da je promenio muzički žanr, a pesma Našao sam te je prestigla milion pregleda na Jutjubu nakon tri meseca.

Danas objavljeno

Snimanje dokumentarca o Novaku još nije završeno

Vanja A

Enis Bešlagić otkrio zašto radi u Hrvatskoj, a ne u Bosni i Hercegovini

Vanja A

Ljubivoje Ršumović napisao pjesmu kako je pobijedio koronu!

Vanja A

Ostavite komentar