8. Augusta 2022.

Da li biste probali sladoled sa ukusom majoneza ili kečapa?

Big Portal

pomalo neobičnog ukusa – kečapa i majoneza.

Širom sveta poznati su najrazličitiji ukusi sladoleda, od onog sa ukusom sipinog mastila, do krompira, sa aktivnim ugljem koji ga boji kao i kornet u crno, kukuruza, junećih iznutrica, slanine, piva, rakije, kanabisa, konjskog mesa, masti irvasa, kravljeg jezika, ali i kavijara, pa je došao red i na onaj sa ukusom pasulja.

Najnoviji projekat britanskih sladoledžija za najtoplije leto sastoji se od niza netradicionalnih ukusa koje, kako pišu britanski i američki mediji, pre možete naći u ostavi nego u frižideru za sladoled, a osim „Hajnc“ majoneza i kečapa tu je i ukus pečenog pasulja.

Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela.

Kupci su bili uzbuđeni što su imali mogućnost da probaju neobične ukuse sladoleda, zapakovanih u tradicionalna pakovanja sladoleda, sa originalnom markom kečapa i majoneza.

„Došli smo rano jutros, bili smo uzbudeni kada smo čuli i morali smo da dođemo i probamo sve ove neverovatne ukuse“, kaže jedna od mušterija.

„Mislim da je najčudniji, verovatno kečap i pečeni pasulj. To je najneobičnija stvar koju biste ikada zamislili“.

Planirano je da ovaj hrabar poslastičarski projekat traje do 28. avgusta, a jedna od zaposlenih naglašava da su zalihe predviđene za šest nedelja, prodali za samo četiri dana i da već imaju redovne potrošače.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare