Cyberpunk 2077 – više nema smisla, nemojte ga kupovati - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Cyberpunk 2077 – više nema smisla, nemojte ga kupovati

Nakon što se Cyberpunk 2077 pretvorio u verovatno najveću krađu što se tiče igara na konzoli, Sony je odlučio da povuče igru iz svoje internet prodavnice, dok je Microsoft upozorio potencijalne kupce da igra ima ozbiljnih problema.

Neobičan potez za Sony, ali poljski CD Projekt Red već dugo popravlja svoj problematični naslov kako bi se vratio na milost i nemilost kompaniji koja je prognala njihov naslov iz PlayStationStore-a. “Rad na verziji PS4 se nastavlja i izdavaćemo dodatne zakrpe tokom cele godine. Za najbolje iskustvo igrajte na PS4 Pro i PS5.

VRLO VAŽNO: Korisnici će i dalje imati problema sa performansama. Ne preporučuje se kupovina za PS4″, rekao je Sony.

CD Project Red nedavno je objavio novu zakrpu, ali to je rešilo samo deo problema, a igra je i dalje u manje-više istom rasulu na četiri, dok na Pro verziji i pet postoji iskustvo koje ćete teško podneti zbog do stalnih padova i generalno razočaravajućeg iskustva. Ukratko, igra nakon više od pola godine nakon izlaska i dalje izgleda nedovršena i u ovoj fazi više nikoga nije briga hoće li Poljaci ikada završiti igru koja čak i kada sve funkcioniše nije ni približno toliko dobra koliko su svi očekivali.

Danas objavljeno

Patent Sony PlayStation Mobile Controller-a sugeriše u kom pravcu razmišlja kompanija

Vanja A

Xiaomi 12 serija možda neće biti prva koja će imati Snapdragon 8 Gen 1 SoC, stiže na kraju decembra

Vanja A

Apple ima viziju da svi uređaji pune jedan drugi

Zeljka

Ostavite komentar