Cvjetne haljine koje prikrivaju mane i ističu prednost ženskog tela - BIGportal.ba
Magazin Moda

Cvjetne haljine koje prikrivaju mane i ističu prednost ženskog tela

Stefan Đoković je nedavno je predstavio novu kolekciju, pod nazivom Dolce Vita (sladak život).

Fotografije modela nastale su u “Plavom vozu”, a na svakoj od njih primetili smo haljine, pa smo Đokovića pitali da li se ovaj put odlučio samo za njih:

Romantične haljine

– Romantični krojevi sačinjavaju kolekciju, suknje dužine ispod kolena, puf rukavi, karneri, vanvremenski retro šik preklop haljina i pinap korsetnih haljina, sa detaljima koji ih čine drugačijim. Prethodna kolekcija bila je pretežno bazirana na odelima, tako da sam ovu ipak posvetio haljinama. Trudio sam se da komadi budu, uz različitu stilizaciju, nosivi od jutra do večeri i samim tim nisu nešto što ćete obući samo jednom.

Materijali su od viskoze, pamuka i svile.

Koje materijale ste koristili?

– Isključivo prirodne poput viskoze, pamuka i svile. Veoma je bitno da u predstojećim toplim mesecima na sebi imamo kvalitetne i prirodne materijale.

Fotografije su nastale u Plavom vozu Foto: D. Stević

Deluje nam kao da su modeli iz nove kolekcije nosiviji u svakodnevnom životu od prethodnih…

Haljine sa stilom

– Da, kao i prethodna kolekcija, i ova je ready to wear, svakodnevna odeća, ali ona koja odiše stilom. Iako nema veza i teških čipki, u njoj ćete itekako ostati primećeni. Sama situacija u svetu diktira svim modnim brendovima da se ponašaju u skladu sa njom. Ženama su potrebni kvalitetni komadi koji se mogu nositi više puta i na više načina.

Zbog čega ste novu kolekciju nazvali Dolce Vita?

– Kolekcija za proleće/leto 2021. inspirisana je ljubavlju za životom, hedonizmom, lepotom koju tražimo i u malim i u velikim stvarima. Veoma je inspirisana šezdesetim godinama i otuda naziv po Felinijevom čuvenom filmu.

Kolekcija je romantična Foto: D. Stević

Sve haljine odišu romantikom. Da li tako vidite današnje žene?

– Oduvek sam tako video žene, kao simbol lepote i romantike. Moja odeća je tu da ženu učini još lepšom, da ne preuzme akcenat sa nje same, da se u njoj oseća udobno, ženstveno ali i moćno.

Danas objavljeno

Parče papira prodato na aukciji za više od 200.000 funti?!

Vanja A

Slavne dame koje nisu imale intimne odnose prije prve bračne noći, razlozi će vas sigurno iznenaditi

Vanja A

Heidi Klum u djetinjstvu imala hit frizuru, da li biste je prepoznali?

Vanja A

Ostavite komentar