ČUVENA RUBI preživjela tešku bolest, postala baka u 39. GODINI - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

ČUVENA RUBI preživjela tešku bolest, postala baka u 39. GODINI

Tokom 2004. i 2005. godine u Srbiji se emitovala telenovela “Rubi”. Serija je bila jedna od najgledanijih, a glavnu ulogu igrala je glumica Barbara Mori. Barbara je fantastično odigrala ulogu fatalne i zločeste zavodnice, a za njom su uzdisali mnogi muškarci. Danas ima 43 godine, a preživela je rak dojke,…

Tokom 2004. i 2005. godine u Srbiji se emitovala telenovela “Rubi”. Serija je bila jedna od najgledanijih, a glavnu ulogu igrala je glumica Barbara Mori.

Barbara je fantastično odigrala ulogu fatalne i zločeste zavodnice, a za njom su uzdisali mnogi muškarci.

Danas ima 43 godine, a preživela je rak dojke, koji joj je bio konstantovan pre tridesete godine. Uspela je da pobedu ovu tešku dijagnozu:

 Jako je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje – izjavila je jednom prilikom za medije.

Sa samo 39 godina postala je baka, kada je njen osamnaestogodišnji sin dobio ćerku Milu sa dvanaest godina starijom pevačicom Natalojom Subtil.

Glumica je bila u braku sa Kenetom Rajom Sigmanom, američkim igračem bejzbola. Nakon samo godinu dana, odlučili su da se razvedu. aAkon toga uplovila je u romansu sa meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom kog je upoznala 2013. godine.

Danas objavljeno

Muškarac koji je pucao na šetača pasa Lejdi Gage osuđen na 21 godinu zatvora

Vanja A

Bil Kozbi ponovo optužen za seksualno zlostavljanje, negirao sve navode

Vanja A

Za šta možeš koristiti ulje eukaliptusa i koje su mu prednosti?

Vanja A

Ostavite komentar