1. Jula 2020.

Crvenoj zvezdi srebro u Evroligi/Evrokupu

Big Portal

Prvo mesto osvojila je ekipa Anadolu Efesa, dok je treće mesto pripalo još jednom turskom klubu Fenerbahče Beko.

U izuzetnoj konkurenciji u finalu za ovu nagradu borili su se još prošlogodišnji pobednik Žalgiris Kaunas, ALBA Berlin, CSKA Moskva i Valensija.

Zvezda je u svojoj prezentaciji predstavila sve aktivnosti promocije brenda kroz kampanju “Together we stand, together we can” i to u godini u kojoj je klub obeležavao 75 godina postojanja kluba, na pravi način promovisao klub, Evroligu i sve vrednosti takmičenja u kome naš klub već godinama učestvuje.

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu tokom sastanka video linkom obrazložio je nagradu, veliki uspeh KK Crvena zvezda mts i marketing strategiju crveno-belih sledećim rečima: “Čestitke Crvenoj zvezdi , predsedniku, direktoru kluba, menadžmentu, marketing timu, svim zaposlenima u klubu, koji su nakon jednogodišnjeg odsustva iz Evrolige, imali u prethodnoj sezoni, koja je bila vrlo teška i specifična, impresivne rezultate. Oni su na pravi način promovisali prave vrednosti i veliki brend kluba, takmičenje i celu evroligašku porodicu“.

U zvaničnom obrazloženju Evrolige navode se rezultati KK Crvena zvezda mts u sezoni 2019/2020.

“Crvena zvezda je dostigla novi rekord u prosečnoj posećenosti utakmica u Beogradu, pošto je podigla na viši nivo sve aktivnosti na promociji utakmica, ali i u cilju pružanja novog iskustva navijačima pre njenog samog početka. Klub je obratio posebnu pažnju na porodice, mlađe navijače, ali i sve aktivnosti tokom poluvremena i tajm-auta utakmica. Klub je promovisao kampanju „Together we stand together we can“ kojom je na izvanredan način promovisao sve aktivnosti u godini jubileja – 75 godina od osnivanja kluba. Takođe, klub je imao izvanrednu akciju tokom vanrednog stanja izazvanog virusom COVID-19, a to je trening program sa Bilijem Beronom”, navodi se u obrazloženju Evrolige i nagrade KK Crvena zvezda.

U glasanju su učestvovali svi klubovi oba takmičenja Evroliga, Evrokup (42 kluba u konkurenciji). Menadžment Evrolige na čelu sa prvim čovekom takmičenja ordijem Bertomeuom.

“Ovu nagradu KK Crvena zvezda mts vidi kao još jednu potvrdu vrednog rada i konstantnog napretka na svim poljima u Evroligi, pa i na ovom koji je od izuzetne važnosti za celu evroligašku porodicu i promociju takmičenja i kluba koji je od 2013. godine redvoni učesnik Evrolige i Evrokupa.

KK Crvena zvezda mts podseća da je i u ovoj konkurenciji koja se izuzetno vrednuje u Evroligi, napravio velike pomake i napredak je vidljiv iz godine u godinu: Crvena zvezda je u sezoni 2014/2015 bila četvrta, a već dve godine kasnije u sezoni 2016/2017 bila je treća u ovoj konkurenciji.

Ti podaci samo pokazuju napredak kluba na svim poljima i kontinuirani rad kluba u svim segmentima, što je Evroliga prepoznala i nagradila KK Crvena zvezda mts.

Svi zaposleni u KK Crvena zvezda mts u narednoj sezoni pokušaće da naprave korak više i velikim radom dostignu prvo mesto i najviši stepenik u konkurenciji klubova koja se izuzetno vrednuje u evroligaškoj zajednici i porodici!

Klub se ovom prilikom zahvaljuje svim partnerima koji su aktivnim učešćem doprineli ovom velikom uspehu, do sada nezabeleženom kada je ovaj vid rada jednog kluba sa ovih prostora u pitanju, na polju promocije brenda i samog takmičenja”, navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda mts.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare