20. Juna 2019.

Crnogorski glumac vrijeđao Srbe: Izdajnici, poturice, smećari

Big Portal

Zoran Vujović, glumac Crnogorskog narodnog pozorišta na svom Facebook profilu osuo je paljbu na račun Srba, koje je uz psovke etiketirao kao izdajnike, poturice, smećare.

“Gledam ovo smeće iz Informera u studiju sa Vedranom Rudan bara bar – smešno. Laprda svekoliko o velikoj Srbiji… Idiote ološki shvati jednom da si smrda, veliko ništa, slušaj, koliko široko žena razmišlja, je*o ti pas mater. Na koncu i najuže, shvatite drevna srpčad da ste poreklom iz Crne Gore do jednoga jenoga… Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posmuli odavde, majku vam jem otrovnu, izdajničku.

Koji vaši hramovi majku vam jem nenormalno do jednoga, idioti isfrustrirani. Na šta je ličila sv. Vasilija Ostroškog, od nje ste hotel napravili majku vam jem veliko ništavnu. Ne mogu u manastir Cetinjski od vas ući ništavila nijedna. Palili su Turci manastir Cetinjski neznalice ali ga niko nikad preuzeo nije, sv. Petar Cetinjski je kidao vama izrodi glave i noseve otuda kidonosi i izdajice… Ne poturice. Turci su bili protivnici dostojni borbe, vaša borba smećari nijedni, adoscelentni, zagorčava život svima na ovim prostorima godinama unazad. Pih, što meni izgleda bljutav, gadan, odvratam, beskoristan sav rad ovoga naroda koji je digao rekao od sebe… Da su nam večni dedovi, u grob se prevrću.. Živeli”, napisao je Vujović u svojoj objavi.

Podjećamo da je nedavno diplomatska predstavnica Crne Gore u Ambasadi u Turskoj, Mirna Nikčević takođe vrijeđala Srbe. Ona je napisala je na svom Facebook nalogu povodom Trojčindanskog Sabora koji je održan pred Hramom Hristovog vaskrsenja u Podgorici, da bi zapalila taj hram i “sva goveda tamo”.

Ona je suspendovana, a prijeti joj i otkaz.

Nikčević, inače savjetnica crnogorskog ambasadora u Ankari, raspravljala je na toj društvenoj mreži o Trojčindanskom saboru i ljudima koji su prisustvovali saboru u Podgorici, i napisala:

Podjećamo, nedavno je bh. glumac Emir Hadžihafizbegović vrijeđao je Srbe i Srbiju na hrvatskoj televiziji, gostujući u emisiji “Nedjeljom u 2” kod Aleksandara Stankovića.

Hadžihafizbegović je izrazio nadu da će Amerikanci odsjeći glavu Srbiji koju je usporedio sa aždajom.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare
Banjalučanin
Banjalučanin
5 godine prije

do Sv. Petra( Petrovića Njegoša) ste bili divlje pleme kozo..ba i incesta. Poslije ste pokušavali da se spasite prelazeći u vjeru pravoslavnu i iskorištavajući svaku zaštitu i pomoć Srpskog Naroda. Naravno, moram da izuzmem časne i dostojne predstavnike Crnogoraca kako u tadašnja tako i u današnja vremena. Pa sa vama niko u Boki i u primorju neće da priča, jednostavno ne postojite za njih. Koliko se cijeni vjera pravoslavna i Srpski Narod u CG , otiđite u Prčanj,gdje ćete u dvorištu katoličke crkve da vidite i bistu Srpskog Episkopa Sv Petra (Petrovića- Njegoša) kao i ogromnu statuu Bogorodice (ne Djeve Marije kako bi se moralo reći u Katoličkoj crkvi). Pitajte Katoličke Sveštenike pa će Vam reći kao i meni što su rekli – To je iz poštovanja prem Velikom Episkopu i Srpskom Narodu. A ovakvih isprdaka i kozoj..a ima puna CG. Obzirom da su im Albanci sada braća po drogi i oružju, daleko im kuća što se mene tiče. Otjerali ste Ruse i Srbe a dobili Albance. Nadam se iskreno da će vam Albanci zahvaliti kao i Srbima na Kosovu, bagro jedna i ološu ljudski.