15. Maja 2020.

Crnogorska Ol-star zvezda: Ugledao sam se na Bodirogu

Big Portal

Crnogorski košarkaš, koji je u februaru debitovao na Ol-star meču, o tome je pričao za zvanični Tviter nalog NBA lige.

Pratioci su imali priliku da postavljaju pitanja, a jedno od zanimljivih je bilo od koga je učio kao dečak.

Moj otac je igrao košarku, ugledao sam se na njega. Puno sam ga gledao, vežbao i gledao kako samo kako da učim od njega. Puno mi je pomogao u mojoj igri i svemu“, počeo je Vučević.

Kada sam imao šest ili sedam godina Džordan je osvojao titule, tada ga je mnogo ljudi gledalo. Kasnije sam gledao Dirka Novickog, imao sam i priliku da igram protiv njega i sa njim u poslednjoj Ol-star utakmici, ali to je neverovatno iskustvo za mene. Bilo je mnogo igrača iz Evrope kao što je Dejan Bodiroga, igrao je sjajno u najboljim klubovima Evrope. Uvek možeš da učiš od drugih igrača, čak i danas to radim. Samo gledati i studirati nekog možeš puno da naučiš. Mnogi veliki igrači to rade“.

Nezabilazna tema bio je legendarni Majkl Džordan, čiji je aktuelan dokumentarac “Poslednji ples”.

Njegova želja za pobedom me impresionira. Da bude kompetativniji nego što jeste. Bio je kao niko u NBA ligi, možda i u drugim sportovima. To je razlog zašto je bio toliko veliki, uvek je gurao sebe, isto kao i saigrače. Zato je bio toliko uspešan sa toliko trofeja. Gledajući ‘Poslednji ples’ možete da vidite iza scene koliko je voleo da pobeđuje. Nije imao granice“, zaključio je.

https://twitter.com/NBA/status/1261027872938110976

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare