Crnogorci juče oduzeli 222 kg marihuane - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Crnogorci juče oduzeli 222 kg marihuane

Crnogorska granična policija zaplijenila je u rejonu Skadarskog jezera 222 kilograma marihuane i uhapsila dva lica.

Iz Uprave policije Crne Gore saopšteno je da su pripadnici Stanice granične policije Podgorica juče rano ujutro presjekli lanac krijumčarenja narkotika iz pravca Albanije.

U saopštenju se navodi da je “planiranim operativno-taktičkim mjerama i radnjama policija pronašla plovilo u kojem se nalazilo osam većih džakova sa sadržajem marihuane težine 222 kilograma”.

“Daljom pretragom terena u blizini plovila, policija je locirala i lišila slobode lica čiji su inicijali N.R. i M.J. Sumnja se da su ova dva lica namjeravala da, vozilom koje je, takođe, pronađeno u blizini, drogu prevezu na drugu lokaciju”, dodaje se u saopštenju.

Oduzeta droga i lica predati su službenicima podgoričke policije na dalju nadležnost, a o događaju su upoznati i službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Lica N.R. i M.J. su uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da su izvršila krivično djelo neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droge, privedena nadležnom tužiocu”, ističe se u saopštenju.

Granična policija Crne Gore tokom vikenda pronašla je i oduzela ukupno gotovo 300 kilograma marihuane.

Danas objavljeno

Pad broja zaraženih u Sloveniji, maturanti prioritetna grupa za vakcinaciju

M.

U Sarajevu ubijeno 3000 Srba i organizovano 211 logora

M.

Poginuo skijaš u Sloveniji

M.

Ostavite komentar