Crnadak traži hitnu informaciju - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Crnadak traži hitnu informaciju

Šef diplomatije BiH Igor Crnadak razgovaraće u ponedjeljak u Stokholmu sa švedskom ministarkom inostranih poslova Margot Valstrom, a očekuje se da jedna od tema bude i preksinoćnje privođenje švedskog državljanina Brune Batinića u dvorištu hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci. Kako saznaju Nezavisne, Crnadak je zato zatražio od ministra unutrašnjih poslova…

  • Šef diplomatije BiH Igor Crnadak razgovaraće u ponedjeljak u Stokholmu sa švedskom ministarkom inostranih poslova Margot Valstrom, a očekuje se da jedna od tema bude i preksinoćnje privođenje švedskog državljanina Brune Batinića u dvorištu hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci.

Kako saznaju Nezavisne, Crnadak je zato zatražio od ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača hitnu i preciznu informaciju u vezi sa ovim događajem.

U dopisu ministru Lukaču, pod oznakom hitno, kako prenose Nezavisne, navodi se da je informacija zatražena jer je slučaj privođenja izazvao veliku pažnju medija u BiH i Švedskoj, a kako bi bile izbjegnute pogrešne interpretacije i manipulacije događajem.

(BN)

Danas objavljeno

Kako ćemo saznati što se dogodilo sa Sjevernim tokom?

M.

Jasna odluka: “Nećemo slati oružje Ukrajini”

M.

Erdogan poručio Putinu: “Turska je spremna”

M.

Ostavite komentar