Crnadak se sastao sa Palmerom - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Crnadak se sastao sa Palmerom

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak u Sjedinjenim Američkim Državama razgovarao sa Metju Palmerom, zamjenikom pomoćnika državnogsekretara SAD. Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak boravi u višednevnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama i u okviru posjete sastao se sinoć sa Metju Palmerom, zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD.  Sastanak je održan u…

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak u Sjedinjenim Američkim Državama razgovarao sa Metju Palmerom, zamjenikom pomoćnika državnogsekretara SAD.

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak boravi u višednevnoj posjeti Sjedinjenim Američkim Državama i u okviru posjete sastao se sinoć sa Metju Palmerom, zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD. 

Sastanak je održan u Stejt Departmentu u Vašingtonu. 

Glavna tema razgovora bila je aktuelna politička situacija u Republici Srpskoj i BiH, kao i proces formiranja vlasti.

Posjetu Sjedinjenim Američkim Državama ministar Crnadak nastavlja danassastankom sa predsjednicom organizacije „German Marshall Fund“ Heren Donfrid.

U drugom dijelu posjete planirano je da se ministar sastane sa predstavnicimaudruženja građana iz Republike Srpske i BiH, a u planu je i posjeta eparhiji novogračaničko-srednjezapadnoameričkoj i susret sa episkopom Longinom.

BN TV

Danas objavljeno

Sarkozi negira krivicu

M.

U pucnjavi u Čikagu najmanje četvoro mrtvih

M.

Milanović: Bez Srbije i Hrvatske nema promjene Dejtonskog sporazuma

M.

Ostavite komentar